ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Целодневна детска градина ОДЗ Детелина
ОДЗ Детелина
ОДЗ Детелина
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Целодневна детска градина
населено място: област Благоевград / Община Гърмен
Адрес: с. Огняново, ул. Трета 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ МЕДИЦИНСКИ КАБИНЕТ КАРТА

ОДЗ Детелина - Целодневна детска градина в Огняново, Благоевград

ОДЗ Детелина е Обединено детско заведение в село Огняново, Община Гърмен. В целодневната детска градина работи екип от квалифицирани учители, възпитатели и медицински лица. ОДЗ Детелина разполага с двор за иград.

ОДЗ Детелина - Целодневна детска градина в село ОгняновоОДЗ Детелина е Обединено детско заведение в село Огняново, Община Гърмен. В целодневната детска градина се извършва обучение и възпитание на деца.

Обединено детско заведение в село Огняново, Община Гърмен

ОДЗ Детелина е целодневна детска градина и ясла, разположена в село Огняново, Община Гърмен. В детското заведение работи екип от учители, възпитатели и медицински лица. ОДЗ Детелина разполага с голям двор за игри.

Приятелско отношение, сплотеност и лоялност са някои от качествата, характерни за екипът на ОДЗ Детелина, доказали се през годините и притежаващи умения и качества за работа с малките дечица. Ръководството на детското заведение, цели да научим децата, че трябва да се научим да знаем, да правим, да живеем и да бъдем.

Обучение и възпитание на деца в ОДЗ Детелина в село Огняново, Гърмен

Обучението и възпитанието на децата в ОДЗ Детелина се организира и провежда в съответствие с държавното образователно изискване за предучилищна подготовка и възпитание, както и подсигуря на децата готовност за училището.

Обединеното детско заведение разполага със самостоятелна кухня, медицински кабинет и екип възпитатели. Образователната дейност в ОДЗ Детелина се осъществява по одобрена програма от МОН за предучилищно възпитание, съобразена с индивидуалните и възрастовите особености на децата. Детското заведение разполага с просторен обезопасен и зелен двор, прекрасно място за заниманията на спортната площадка за безгрижните игри на децата от всяка група.

Ключови думи:
ОДЗ Детелина Благоевград, ОДЗ Детелина Огняново Благоевград, Обединено детско заведение Огняново Благоевград, целодневната детска градина Огняново Благоевград, ОДЗ Детелина Гърмен Благоевград, възпитание деца Огняново, обучение деца Огняново Гърмен, училищна подготовка деца Огняново Благоевград, Obedineneo detsko zavedenie Ognqnovo
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7264 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории