ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Целодневна детска градина ОДЗ 58 Слънчево утро
ОДЗ 58 Слънчево утро
ОДЗ 58 Слънчево утро
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Целодневна детска градина
населено място: град София / Челопечене
Адрес: ул. Яне Стоянов 19
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЗАНИМАНИЯ КАРТА

ОДЗ 58 Слънчево утро - Целодневна детска градина в град София, Челопечене

ОДЗ 58 Слънчево утро е целодневна детска градина в град София, квартал Челопечене. Извършва обучение на деца от 1 до 7 години в 5 групи. Разполага с много добра материална база.

ОДЗ 58 Слънчево утро - Целодневна детска градина в град София, ЧелопеченеЦелодневна детска градина ОДЗ 58 Слънчево утро в гр. София, Челопечене

ОДЗ 58 Слънчево утро е целодневна детска градина в град София, квартал Челопечене. Намира се на улица Яне Стоянов 19. Детското заведение е създадено през 1976 година. През 2009 година е открита обновената сграда, с напълно нови легла, гардеробчета, куклени кътове, килими, масички и столчета, TV и DVD системи, магнитни дъски. Изградена е и система за пречистване на въздуха в помещенията.

ОДЗ 58 Слънчево утро е с общинско финансиране. Заема площ от около 13 дка, на които са разположени обновената сграда на заведението, кухненския блок, алеи и цветни лехи, площадки с различни обезопасени катерушки.

Обучение на деца от 1 до 7 години от ОДЗ 58 в София, Челопечене

ОДЗ 58 Слънчево утро град София извършва обучение на деца от 1 до 7 години. Детската градина има възможност да приеме малко повече от 100 деца, разделени в 5 групи, като 1 от тях е яслена. Грижите за децата са поверени на високо квалифицирани педагози и помощен персонал. Те работят спазвайки всички държавни образователни изисквания и учебни програми. В процеса на обучение децата придобиват основни познания по български език и литература, математика, изобразително изкуство, музика и физкултура.

ОДЗ 58 Слънчево утро е една от най-предпочитаните детски градини в град София. За годините, през които заведението съществува си е спечелило репутацията на едно от най-добрите в града. Това се дължи както на професионализма на възпитателите, така и на факта, че родителите не са изолирани от процеса на обучение. Те взимат дейно участие в организирането на всеки празник или друго събитие.

Материална база на ОДЗ 58 Слънчево утро в гр. София, Челопечене

ОДЗ 58 Слънчево утро разполага с много добра материална база. През 2009 година е открита изцяло обновената сграда на детската градина. От тогава до днес ръководството, съвместно с родителите влагат много сили и средства в стремежа си да поддържат заведението в крак с най-новите изисквания за обучение и възпитание на децата. ОДЗ 58 Слънчево утро разполага с нови детски легла и гардеробчета, ново цялостно обзавеждане на общите помещения, съвременни TV и DVD системи. В сградата е изградена и модерна система за пречистване на въздуха в помещенията.

ОДЗ 58 Слънчево утро заема площ от около 13 дка, на която са разположени новата сграда и кухненския блок. Пространството около тях е организирано в алеи, цветни лехи и напълно обезопасени детски катерушки. Особено внимание се отделя и на обучението по безопасност на движението. С тази цел е изградена тренировъчна площадка с улични знаци и съоръжения.

Ключови думи:
ОДЗ 58 Слънчево утро София, детска градина София Челопечене, най предпочитана детска градина София, детско обучение София Челопечене, София Челопечене детско заведение, обединено детско заведение град София, обединено детско заведение Челопечене, яслена група София Челопечене, детска ясла София Челопечене, odz 58 slanchevo utro
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7313 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории