ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Целодневна детска градина ОДЗ 2 Звънче
ОДЗ 2 Звънче
ОДЗ 2 Звънче
ДЕЙНОСТИ
Възрастови групи
дейност: Наука, образование / Целодневна детска градина
населено място: град София / Гоце Делчев
Адрес: ул. Златишки проход 57
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРИЕМ КАРТА

ОДЗ 2 Звънче - Детска ясла и градина в София

ОДЗ 2 Звънче е обединено детско заведение в София. Детската градина разполага музикален и физкултурен салон, плувен басейн, кабинети за чуждоезиково обучение, логопедичен и здравен кабинет.

ОДЗ 2 Звънче е ясла и детска градина. Детската градина е разделена на четири групи: 3, 4, 5 и 6 годишна възраст, а яслата обучава деца от 1,5 до 3 годишна възраст.

В яслата, Ние целим да формираме в децата културни, хигиенни и здравословни навици. Екипът на детското заведение помага на децата да се научат да общуват, да подреждат играчките си, на обличане, събличане, миене, хранени и други умения. Персоналът в яслата се състои от един учител по музика и един педагог, 2 помощник – възпитателки и пет медицински сестри. Възпитателната работа – игри и занимания са по програма предоставено на яслата от Министерство на образованието и науката.

В детската градина децата се обучават по програма от МОН, като в зависимост от възрастова група, брой занимания е различен.  Денят на децата преминава в обучение, игри, трикратно хранене и следобеден сън. Издаването и приемането на децата става в удобно за родители време, съобразено единствено с работното време на градината. Облеклото на децата трябва да е здравословно, естетично и удобно, всичко това по преценка на родителя.

В подготвителната група заниманията на децата за съгласно държавните образователни изисквания и включват изучаването на физическа култура, битови и конструктивно-технически дейности, музика, изобразително изкуство, природен свят, социален свят, математика, български език и литература и игрова култура.

ОДЗ 2 Звънче разполага с отлична и добре поддържана материална база. Ние разполагаме с кабинети за чуждоезиково обучение, здравен кабинет, логопедичен кабинет, плувен басейн, музикален салон, самостоятелни спални и занимални, физкултурен салон, пералня, кухня и аудиовизуална техника.

Ключови думи:
детска градина София Гоце Делчев, логопедичен кабинет София, детска градина София, подготвителни групи деца София, детски занимания София, чуждоезиково обучение деца София Гоце Делчев, детска ясла София, яслена група Гоце Делчев,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 10554 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории