ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Администрация Общини община Брусарци
община Брусарци
община Брусарци
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Администрация / Общини
населено място: Монтана - област / Община Брусарци
Адрес: ул. Георги Димитров 85
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА КАРТА

община Брусарци - Административен център в Брусарци, Монтана

Брусарци е община в област Монтана. Общината има добре развито образование и здравеопазване. Общият брой на населените места в община Брусарци са 9.

Община Брусарци, Област Монтана

Община Брусарци е една от съставните общини на Област Монтана и се намира в Северозападна България. Населените места в общината са 10, като град Брусарци е административен център. Населените места в община Брусарци са: Одоровци, Василовци, Крива бара, Дондуково, Буковец, Княжева махала, Смирненски, Киселево и Дъбова махала. Община Брусарци граничи с общините Ружинци, Медковец, Лом и Монтана.

община Брусарци - Административен център в Брусарци, МонтанаКлиматът в община Брусарци е умерено – континентален, отличаващ се с горещо лято , продължителна и студена зима. Релефа е с равнинен характер, което е предпоставка за успешно развитието на растениевъдство, основно в отглеждането на технически, зърнено – фуражни и зърнено - хлебни култури, овощни градини и лозя. 3 030 дка са водните площи на територията на общината, разпределени в реки, блата, рибарници, мочурища, канали, водоеми и язовири.

Образование в община Брусарци, област Монтана

Образованието на учениците в община Брусарци се осъществява в 1 Средно общообразователно училище и 2 основни училища. Децата в предучилищна възраст се обучават в 4 детски заведения.

Здравеопазване в община Брусарци

Здравеопазването и в частност здравна помощ в община Брусарци се осъществява от 5 медицински лица. В град Брусарци – 2 практики и по една в селата Василовци, Смирненски и Крива бара. Населението в общината се обслужва от неотложна медицинска помощ град Лом. В Брусарци функционира и частна практика за рехабилитация и физиотерапия. На територията на общината има една дрогерия в село Василовци и две аптеки в Брусарци.

В град Брусарци ежегодно се провежда панаир ( събор ) - третата седмица на август. Всяка неделя в града има пазар за животни и други стоки.

Ключови думи:
Община Брусарци, Общини в област Монтана, административен център Брусарци, образование община Брусарци, здравеопазване община Брусарци, населени места община Брусарци, детски заведения Брусарци, администрация Брусарци, административни услуги Брусарци, obshtina Brusarci
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5921 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории