ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Администрация Общини община БЕЛИЦА
община БЕЛИЦА
община БЕЛИЦА
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Администрация / Общини
населено място: област Благоевград / Община Белица
Адрес: гр. Белица , ул. "Георги Андрейчин"№15
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОЕКТИ КАРТА

община БЕЛИЦА - ОБЩИНА БЕЛИЦА в ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД

Община БЕЛИЦА е малка община, разположена в Югозападна България.Тя е съставна община на област Благоевград.Състой се от 13 населени места с население от 10 000 души.Заема обща площ от 227.38 км².

Община Белици се намира в област Благоевград и се състои от 13 населени места.Населението и е около 10 хиляди души.В Белица е развито земеделието и животновъдството и разполагаме с много забележителности и интересно места за туристи.

Земеделието на територията на общината е добре развито и имаме благоприятни условията за отглеждане на пшеница,тютюн,картови и други насаждения.Населението отглежда царевица,зрял фасул и други култури задоволяващи потребностите на домакинствата.При нас билките и гъбарството са много разпространени,а най-голям интерес има към отглеждането на лавандула и дилянка.

Животновъдството се осъществява в частния сектор на Белица и се характеризира с висок дял на отглеждащи животни и дребни стопанства.Отглеждат се предимно крави,кози,птици и овце.Пчеларството също е добре развито но в по-малки мащаби.

Хората решили да посетят нашата община могат да разгледат интересни забележителности.такива са Старият храм Свети Димитър,Църквата Великомъченик Георги,читалището Георги Тодоров,паметници,парка на танцуващите мечки и много други интересни места.За любителите на зимните спортове в близост от града ни съществува ски курорт Семково.В община Белица ще се насладите на приказни гледки и ще бъдете посрещнати от добри и топли хора живеещи на територията ни.

Ключови думи:
община Белица,администрация Белица,образование община Белица,туризъм община Белица,общини югозападна България,общини област Благоевград,паметници Белица,забележителности община Белица,икономика община Белица
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 7506 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории