ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Слънчеви панели, Енергийна ефективност НЮ СОЛАР ТЕХНОЛОДЖИС
НЮ СОЛАР ТЕХНОЛОДЖИС
НЮ СОЛАР ТЕХНОЛОДЖИС
ПРОДУКТИ
>> Слънчеви колектори
>> Управления SDC
дейност: Инсталации, техника / Слънчеви панели, Енергийна ефективност
населено място: град Шумен / Индустриална Зона
Адрес: бул. "Мадара" №48
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

НЮ СОЛАР ТЕХНОЛОДЖИС - Производството слънчеви панели в Шумен

Фирма "НЮ СОЛАР ТЕХНОЛОДЖИС " е с предмет на дейност производство на високо ефективни слънчеви колектори с марка Foreversol. Производствената база на дружеството се намира в град Шумен.

Фирма "НЮ СОЛАР ТЕХНОЛОДЖИС"е специализира в производството на слънчеви колектори от висок клас.

Компания е създадена и управлявана от специалисти с богат опит в оползотваряването на слънчевата енергия за топлинни приложения.

Дружеството предлага своите продукти българския пазар, под собствена търговска марка - Foreversol. Доставяме също така и на OEM партньори, индустриални клиенти, търговски вериги и други, които също разпространяват слънчевите технологии, но под тяхна собствена търговска марка.

Имаме ясна представа за бъдещето на енергийните пазари и затова непрестанно инвестираме в проучването и разработката на нашите продукти, както и на нови слънчево-термични решения.

Нашия екип по разработки е съставен от млади специалисти с освободено и нестандартно мислене и по-възрастни такива с богат опит в сферата, благодарение на които, ние комбинираме нови идеи с вече добре утвърдили се такива и създаваме нови иновативни и практически решения за соларната индустрия.

Корпоративно дело

В "НЮ СОЛАР ТЕХНОЛОДЖИС", ние обръщаме внимание на детайлите.

Нашето високо ниво на професионализъм в развитието, производството, дистрибуцията, монтажа и сервиза на продуктите ни са нещата, които ни правят различни.

Традициите се градят, оповавани на принципи. Затова и е много важно да се формулира тази успешна комбинация от принципи още в самото начало.

Ние държим много да спазваме следните:

Върхово Качество

Без значение кой продукт избирате от нашата продуктова гама, Вие се сдобивате с детайлна изработка. Всички наши продукти са изработени от здрави и устойчиви на времето материали, което гарантира тяхната изключителна работа и в екстремни условия.

Иновация

Ние вярваме, че създаването на нови технологии и концепции е ключът към успеха. Точно заради това, ние постоянно усъвършенстваме нашите продукти, за да сме сигурни, че Вие получавате най-доброто от пазара на слънчеви технологии.

Ефективност

Добра концепция, дизайн, материали и организация на работата са нещата, към които винаги се стремим. Добрият продукт съчетава всички тези елементи. Благодарение на нашия професионален екип, ние знаем, че не само нашите продукти са високоефективни, но такова е и нашето ръководство. Всичко това дава в резултат едно: страхотни продукти на най-приемливите цени.

Надеждност

Можете да разчитате на нас. Ние знаем, че доверието е нещо, което се гради постоянно и малка грешка, би се оказала фатална. Затова и ние правим всичко по силите си, за да задоволим всички наши бизнес партньори, клиенти и служители с изключителни продукти и услуги, които ги карат да се връщат отново при нас.

Честност

Ние сме семейна компания и ключът към нашия успех е задружната работа на всички наши служители. Ние ценим най-много доверието и силно се стремим да градим здрави, честни и дълготрайни взаимотношения с всички от нашите клиенти, снабдители и бизнес партньори.

Ключови думи:
Ню Солар Технолоджис, слънчеви колектори Шумен, производство слънчеви панели Шумен, високо ефективни соларни панели Шумен, слънчеви колектори FOREVERSOL Шумен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 15039 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории