ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Начални училища НУ Свети Климент Охридски село Крумово
НУ Свети Климент Охридски село Крумово
НУ Свети Климент Охридски село Крумово
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Начални училища
населено място: Ямбол - област / Община Тунджа
Адрес: с. Крумово, ул. Стойо Кунев 38
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

НУ Свети Климент Охридски село Крумово - Начално училище в село Крумово, община Тунджа

НУ Свети Климент Охридски е Начално училище в село Крумово, Община Тунджа, в което се предлага обучение на ученици от 1 до 4 клас. Учебният процес се извършва в една целодневна смяна от квалифицирани преподаватели.

Начално училище Свети Климент Охридски е учебно заведение в село Крумово, Община Тунджа. В училището се предлага обучение на ученици от 1 до 4 клас. Обучението на учениците се извършва на една смяна - целодневна. Директор на училището е Мариана Ангелова Гочева.

Начално училище Свети Климент Охридски Крумово

Независимо, че Начално училище Свети Климент Охридски Крумово се намира в малко селце в Община Тунджа, предлаганата подготовка и обучението на учениците са на изключително високо ниво. Изборът на учебно заведение за децата от 1 до 4 клас е изключително важен, тъй като в този период в тях се изграждат възпитание и дисциплина. Избирайки НУ Свети Климент Охридски Крумово, ще осигурите на Вашето дете една отлична подготовка и качествено начално образование. В учебното заведение се предлага и занималня за деца.

Учениците от НУ Свети Климент Охридски Крумово, често участват в разнообразни извънкласни дейности. Целта на извънкласните дейности е да развият индивидуалните способности на децата и по този начин да се улесни тяхната професионалната и личностната реализация. 

Преподавателски екип в НУ Свети Климент Охридски  Крумово

Подготовката на учениците в НУ Свети Климент Охридски  Крумово се осъществява от висококвалифициран преподавателски екип, който им дава един отличен старт да се развиват в правилна насока. Голяма част от нашите ученици, продължават образованието си в елитни гимназии и университети в цялата страна.

В центъра на възпитателния процес е поставен ученикът с неговата творческа, емоционална и познавателна дейност: да бъде самоуверен, да твори, да мисли и решава проблеми и най-вече да се учи от грешките си. Ние се стремим да изградим у децата основателно самочувствие на знаещи и можещи хора, създатели на по-мирен и по-добър свят.

Материална база на НУ Свети Климент Охридски  Крумово

НУ Свети Климент Охридски  Крумово разполага с много добре поддържана материална база, която е предпоставка за качеството на обучение. Началното училище разполага с множество класни стаи и кабинети, библиотека и голяма спортна площадка.

Ключови думи:
начално училище Крумово, обучение ученици първи четвърти клас Крумово, начано образование Крумово Ямбол, начално училище Свети Климент Охридски, начално училище община Тунджа, обучение първокласници село Крумово, обучение първокласници община Тунджа, целодневно обучение ученици село Крумово
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7246 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории