ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Начални училища НУ Христо Ботев село Оризари
НУ Христо Ботев село Оризари
НУ Христо Ботев село Оризари
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Начални училища
населено място: Сливен - област / Община Твърдица
Адрес: с. Оризари, ул. Ленин 14
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

НУ Христо Ботев село Оризари - Начално училище в село Оризари, Твърдица

НУ Христо Ботев е начално училище в село Оризари. Обучението е за ученици от първи до четвърти клас. В школото работи екип от висококвалифицирани преподаватели и педагози.

Начално училище Христо Ботев е учебно заведение в село Оризари, Община Твърдица. В школото се извършва обучение на деца от 1 до 4 клас. Обучението се извършва в една целодневна смяна. Директор на училището е госпожа Стоянка Русева Павлова.

Начално училище Христо Ботев Оризари

Независимо от факта, че Начално училище Христо Ботев Оризари се намира в малко селце в Община Твърдица, предлаганата подготовка и обучението на децата са на високо ниво. Изборът на учебно заведение за деца от 1 до 4 клас е изключително важен, тъй като в този период в тях се изграждат възпитание и дисциплина. Избирайки НУ Христо Ботев в село Оризари, ще осигурите на вашето дете една отлична подготовка и качествено начално образование. Училището разполага с добре поддържана материална база, която е предпоставка за качественото обучение на децата. Началното училище разполага с множество класни стаи и кабинети, библиотека и голяма спортна площадка.

Преподавателски екип в НУ Христо Ботев Оризари

Училищната подготовка на децата в НУ Христо Ботев село Оризари се осъществява от висококвалифициран преподавателски екип, който им дава един отличен старт да се развиват в правилна насока. Голяма част от нашите ученици, продължават образованието си в елитни гимназии и университети в цялата страна. В центъра на възпитателния процес е поставен ученикът с неговата творческа, емоционална и познавателна дейност: да бъде самоуверен, да твори, да мисли и решава проблеми и най-вече да се учи от грешките си. Ние се стремим да изградим у децата основателно самочувствие на знаещи и можещи хора, създатели на по-мирен и по-добър свят.

Извън класни дейности от НУ Христо Ботев Оризари

Учениците от НУ Христо Ботев Оризари, често участват в разнообразни извънкласни дейности. Целта на извънкласните дейности е да развият индивидуалните способности на децата и по този начин да се улесни тяхната професионалната и личностната реализация.

Ключови думи:
начално училище село Оризари, начално училище Христо Ботев Твърдица, начално училище община Твърдица, начално училище Оризари, начално училище от І до ІV клас Оризари, училищен кражок Оризари, обучение в Зелени училища община Твърдица, занималня за втори клас Оризари, обучение на първокласници община Твърдица, обучение на първокласници Оризари, целодневно обучение Оризари, целодневно обучение община Твърдица, работа по проекти деца Оризари, работа по училищни проекти община Твърдица, работа по училищни проекти Оризари, училище община Твърдица, училище село Оризари, СИП обучение ученици Оризари
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6200 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории