ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Начални училища НУ Архимандрит Зиновий Радомир
НУ Архимандрит Зиновий Радомир
НУ Архимандрит Зиновий Радомир
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Начални училища
населено място: Перник - област / Община Радомир
Адрес: гр. Радомир ул. Княз Александър Батемберг 51
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

НУ Архимандрит Зиновий - Начално училище в град Радомир

НУ Архимандрит Зиновий е начално училище в град Радомир. В учебното заведение се предлага обучение на ученици от 1-ви до 4-ти клас в една смяна.

Начално училище Архимандрит Зиновий Радомир

НУ Архимандрид Зиновий в град Радомир е начално училище за обучение на ученици от 1-ви до 4-ти клас. Формата на обучение е целодневна за всички класове. Началното училище предлага СИП обучение, разширено изучаване на музика, изобразително изкуство и хореография. Финансирането на учебното заведение е Общинско, а обучението на учениците се извършва на една целодневна смяна. НУ Архимнандрит Зиновий Радомир разполага с добре поддържана материална база с множество кабинети и класни стаи.

Обучение на ученици от НУ Архимандрит Зиновий Радомир

НУ Архимнандрит Зиновий в град Радомир предлага начално образование и обучение на учениците от първи до четвърти клас. Началното училище предлага качествено обучение в началните класове за изграждане на една стабилна основа за по-нататъшното образование. Училището разполага с екип от квалифицирани възпитатели, учители и педагози с дългогодишен професионален стаж в обучението и възпитаването на деца. Учителите в учебното заведение се стремят към утвърждаване на постиженията на своите възпитаници, както и изграждането и развитието на тяхната личност. Преподавателите в НУ Архимнандрит Зиновий Радомир се стремят да изградят в учениците една стабилна начална образователна основа. В началното училище се извършва обучение на ученици по специалности в паралека по Български език и литература, обучение по ЗИП и СИП.

Извънкласни дейности от НУ Архимандрит Зиновий

Начално училище Архимнандрит Зиновий Радомир постоянно организира интересни извънкласни дейности, които имат за цел добиване на нови знания и обучение за децата от училището.

Целта на Начално училище Архимнандрит Зиновий в град Радомир е да предостави на Вашите деца:отлична основа на образование, да изгради в учениците здравословен начин на живот, да им помогне да открият в себе си дарби и заложби, както и да им даде един отличен старт в живота.

Ключови думи:
Начално училище Радомир, обучение ученици град Радомор, начално образование Радомир, целодневно обучение ученици Радомир, СИП обучение начално училище Радомир, разширено изучаване музика начално училище Радомир, разширено изучаване изобразително изкуство Радомир, разширено изучаване хореография начално училище Радомир,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9382 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории