ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии НПГПТО Ломоносов София
НПГПТО Ломоносов София
НПГПТО Ломоносов София
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: град София / Център
Адрес: ул. Св.Св.Кирил и Методий 148
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ИЗВЪНКЛАСНИ ДЕЙНОСТИ КАРТА

НПГПТО Ломоносов София - Гимназия по прецизна техника и оптика

НПГПТО М. В. Ломоносов София предлага специалностите: лазерна и оптична техника, измервателна и организационна техника, кинотехника, аудио и видеосистеми, компютърна техника и технологии, медицинска техника.

Национална професионална гимназия по прецизна техника и оптика НПГПТО М. В. Ломоносов град София обучава ученици от 8-12 клас. Специалностите, предлагани в НПГПТО М. В. Ломоносов са: лазерна и оптична техника, измервателна и организационна техника, кинотехника, аудио и видеосистеми, компютърна техника и технологии, медицинска техника.

Прием след 7 клас в НПГПТО Ломоносов София

Приемът в НПГПТО Ломоносов град София е за ученици след завършен 7 клас. Ние предлагаме специалностите:лазерна и оптична техника, измервателна и организационна техника, кинотехника, аудио и видеосистеми, компютърна техника и технологии, медицинска техника. Всички те са с интензивно изучаване на английски език с изключение на специалност медицинска техника, която е с немски език.

Приемът се озъществява чрез полагане на изпити по формата на тест по БЕЛ и математика. Балообразуващи предмети са: утроена ученката от теста по математика, оценката от теста по БЕЛ + оценките по физика и математика от дипломата за завършен седми клас.

Специалност Компютърна техника и технологии в НПГПТО Ломоносов София

НПГПТО Ломоносов град София предлага специалност Компютърна техника и технологии на ученици след завършен седми клас. Специалността осигурява професионална подготовка в области, свързани с внедряването, използването и проектирането на компютри. Част от привилегиите на нашите възпитаници, избрали да изучават тази специалност са: свободен достъп до компютърните зали, компютърна техника, собствени сървъри и високоскоростен Internet. Обучението по Компютърна техника и технологии включва подготовка по професионален графичен и WEB дизайн, програмиране, компютърни архитектури и компютърни мрежи.

Кино техника, Аудио и Видео системи в НПГПТО Ломоносов София

Учениците, избрали да изучават специалност Кино техника, Аудио и Видео системи, получават умения и знания за прехвърляне и смесване на картина и звук върху различни видове носители и формати на информация. Възпитаниците се учат на работа, настройка и свързване с професионална кинопрожекционна техника, професионална репортажна и студийна видеоапаратура.

Специалност Измервателна и организационна техника в НПГПТО Ломоносов

В национална професионална гимназия Ломоносов град София се предлага специалност Измервателна и организационна техника. Обучението е в областта на метрологичното осигуряване и метрологията, основни физико-механични величини, методи за контрол и измерване. Изучават се основните апарати и уреди, необходими за работа в офис; скенери, принтери, факс и копирни апарати. За възпитаниците се осигурява възможност за реализация и практика във фирми за ремонт и поддръжка, лаборатории за измерване, изпитване и калибриране.

Специалност Лазерна и Оптична техника в НПГПТО Ломоносов София

Учениците изучавали специалност Лазерна и Оптична техника, придобиват знания и умения за изработване на електронни, механични и оптични детайли, както и монтажа им в уреди и изделия. Ние даваме на учениците възможност да се реализират в фирми за поддръжка и сервиз, в лаборатории и приборостроителни компании. Оптиката е модерна и бързоразвиваща се наука и е най-старият дял на физиката. 

Преимуществото на учебното заведение е фактът, че гимназия членува към Асоциацията на европейските колежи, училища и университети по оптометрия и оптика. Сътрудничим си с Българска национална телевизия, Българско национално радио, Занаятчийска камара, Националната асоциация на българските оптометристи и оптици, Български оптически съюз и други  професионални фирми и организации.

В гимназията по прецизна техника и оптика работят екип от квалифицирани учители, съчетали педагогически опит, умения и знания и предоставящи значима практическа и теоретична подготовка в професионалната и общообразователната сфера.

Ключови думи:
Компютърна техника технологии София, Специалност кинотехника София, Специалност измервателна техника София, Специалност организационна техника София, Специалност Лазерна техника София, Специалност Оптична техника София, професионална гимназия Столична, измервателна организационна техника София, Кинотехника София, аудио видеосистеми София, Лазерна очна оптика София, Очна оптика София, Медицинска техника София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 11518 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории