ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Нотариални услуги Нотариус Йордан Стоянов Цончев
Нотариус Йордан Стоянов Цончев
Нотариус Йордан Стоянов Цончев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Нотариални услуги
населено място: Велико Търново - област / Община Елена
Адрес: гр. Елена, ул. Иларион Макариополски 9
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАНТОРА НОТАРИАЛНИ СДЕЛКИ КАРТА

Нотариус Йордан Стоянов Цончев - нотариална кантора нотариални услуги Елена

Нотариус Йордан Стоянов Цончев разполага с правомощия да извършва заверки на документи, преписи, пълномощни и изповядва сделки с имоти в град Елена.

Нотариални услуги от Нотариус Йордан Стоянов Цончев, Елена

Йордан Стоянов Цончев е нотариус в град Елена, област Велико Търново, разполагащ с правомощия да извършва нотариални услуги като: заверки на преписи, документи, завещания и изповядва сделки с недвижими имоти. Нотариус Цончев предлага високо ниво на компетентност, юридическа сигурност и прецизност при нотариалните удостоверявания.

Нотариус Йордан Стоянов Цончев е държавно лице, което разполага с правомощията да заверява пълномощни и декларации, изповядва сделки с недвижимо и движимо имущество, издава нотариални покани, договори за делба, нотариални актове. Освен това Нотариус Цончев има право да обявява, приема, връща и съхранява завещания и документи.

Заверка на преписи от Нотариус Йордан Стоянов Цончев, Елена

Нотариус Йордан Стоянов Цончев има правото да извършва заверка на преписи от документи в своята нотариална кантора в град Елена, като: Удостоверява верността на даден препис, Поставяне на собствен подпис и щемпел, Извършване на проверка за лично явяване на приносителите на преписа, Вписва преписа в регистъра и поставя личен подпис на приносителя върху направеното копие.

Заверка на пълномощни от Нотариус Йордан Стоянов Цончев, Елена

Нотариус Йордан Стоянов Цончев е юридическо лице, което разполага с правомощия за извършване на заверка на пълномощни и документи. Пълномощното представлява оправомощаване от едно лице (упълномощител) за друго лице (упълномощен) да извършва определени фактически или правни действия. То се отнася само до посочените в него действия. Нотариус Цончев извършва заверка на следните видове пълномощни и документи за:

  • Управление, продажба и закупуване на МПС
  • Покупко-продажба на имот
  • Договорна ипотека
  • Издаване на нотариален акт за собственост

Сделки с недвижими имоти от Нотариус Йордан Стоянов Цончев, Елена

Нотариус Йордан Стоянов Цончев разполага с правомощия да изповядва и извършва сделки с недвижими имоти. При тези сделки, продавачът е задължен да представи нужните документи пред нотариуса при сключването на сделката, които доказват собствеността на продавания от него имот.

Нотариуса работи като такъв от 1990 година, има 23 години стаж в сферата, работил е и като съдия. Той е първият частен нотариус в Елена, Президент на Ротари клуб град Елена. Нотариус Йордан Стоянов Цончев предлага експедетивност, лично отношение, и професионализъм към всички свои клиенти. Той е длъжен да пази професионална тайна, което значи, да не разгласява факти и обстоятелства, известни от изпълнението на служебните му задължения.

Ключови думи:
Нотариус Йордан Стоянов Цончев, нотариус Цончев, нотариус Елена, нотарилни услуги Елена, заверка на документи Елена, заверка на преписи Елена,, изготвяне нотариални актове, прехвърляне имущество Елена
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7798 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории