ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Нотариални услуги нотариус РУМЯНА ВЕЛЕВА
нотариус РУМЯНА ВЕЛЕВА
нотариус РУМЯНА ВЕЛЕВА
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Нотариални услуги
населено място: Хасковo - област / Община Димитровград
Адрес: гр. Димитровград, бул. Г. С. Раковски №13
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ НОТАРИАЛНА КАНТОРА ПРАВОМОЩИЯ КАРТА

нотариус РУМЯНА ВЕЛЕВА - Нотариални сделки в Димитровград, Хасково

Нотариус Румяна Велева разполага с правомощия за извършване на нотариални сделки изготвяне и заверка на пълномощни, договори, нотариални покани. Нотариалната кантора се намира в град Димитровград.

Нотариус Румяна Велева в град Димитровград

нотариус РУМЯНА ВЕЛЕВА - Нотариални сделки в Димитровград, ХасковоНотариус Румяна Велева извършва нотариални услуги като: изготвяне на нотариални покани, заверка на пълномощни и документи, изповядване на нотариални сделки. Нотариус Румяна Велева разполага с нотариална кантора в град Димитровград.

Нотариус Велева изповядва нотариални производства като сделки с недвижими имоти и МПС, съставяне и подписване на констативни нотариални актове, удостоверяване на верността на преписи и извлечения от документи и книжа, връчване на нотариални покани. Също така предлага устни и писмени правни консултации.

Нотариусът е държавно лице, което разполага с правомощията да заверява пълномощни, декларации и договори, изповядва сделки с недвижимо, издаване на нотариални покани, договори за дялба, нотариални актове.

Нотариални сделки от Нотариус Румяна Велева Димитровград

В кантората на Нотариус Румяна Велева се изповядват сделки за покупко-продажба на недвижими имоти като: жилищни обекти, земи, ниви, гори и други имоти. Нотариус Велева изготвят, както договори за покупко-продажба на движимо и недвижимо имущество, така и договори за дарение. Нотариус Румяна Велева изповядва нотариални сделки, относно придобиване на собственост и продажба на недвижим имот, в това число: представителство при сключване на сделка, преглед на документи, водене на преговори и изготвяне на договори. Продавачът е длъжен да предостави оригинални документи на имота, след което нотариусът проверявя дали продавача е собственик на имота.

Изготвяне нотариални покани и договори Нотариус Румяна Велева Димитровград

Като нотариално лице, Румяна Велева изготвя нотариални покани. В качеството си на нотариус, се уверява в правоспособността и дееспособността на участващите страни в сделката. Нотариус Велева изготвя предварителни и окончателни договори за прехвърляне на правото на собственост, както и удостоверения, нотариални покани и други документи, които изискват нотариална заверка.

Заверка на пълномощни от Нотариус Румяна Велева Димитровград

Нотариус Румяна Велева е е юридическо лице, което разполага с правомощия да извършва заверки на документи и пълномощни. Пълномощното е документ, упълномощаващ едно лице да извършва определени правни действия от името на друго лице. То се отнася само до посочените в него действия. Нотариус Велева извършва заверка на пълномощни и документи при: покупка или продажба на имот, закупуване на МПС, договорна ипотека, издаване на документ за собственост.

Нотариус Румяна Велева предлага експедетивност, лично отношение и професионализъм при изпълнението на задълженията си към всеки един клиенти. Нотариус Велева е длъжен да пази професионална тайна, да не коментира и разгласява обстоятелства и факти, известни от изпълнението на служебните задължения.

Ключови думи:
Нотариус Румяна Велева, Notarius Rumiana Veleva Dimitrovgrad, нотариус град Димитровград, нотариус Велева Димитровград, нотариални сделки Димитровград, изготвяне нотариални покани Димитровград, изготвяне договори Димитровград, заверка пълномощни Димитровград, заверка документи Димитровград, нотариални услуги Димитровград, заверка подписи Димитровград, нотариална заверка Димитровград, нотариална кантора Димитровград, нотариални консултации Димитровград, изповядване сделки недвижими имоти Димитровград, нотариус покупко продажба имот Димитровград, сделки МПС Димитровград, набавяне документи недвижими имоти Димитровград, изготвяне пълномощни Димитровград, нотариални заверки пълномощни Димитровград, подготовка издаване нотариални актове Димитровград, нотариални производства Димитровград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 10436 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории