ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Нотариални услуги Нотариус Митко Митев
Нотариус Митко Митев
Нотариус Митко Митев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Нотариални услуги
населено място: Хасковo - област / Община Свиленград
Адрес: гр Свиленград, ул. Александър Стамболийски 9
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАНТОРА ПРАВОМОЩИЯ КАРТА

Нотариус Митко Митев - Нотариус извършва услуги в нотариална кантора в Свиленград

Нотариус Митко Митев извършва изготвяне на пълномощни, договори, нотариални покани, заверка на документи и изповядва сделки в нотариална кантора в град Свиленград.

Нотариус Митко Митев извършва нотариални услуги като: изготвяне на нотариални покани, заверка на пълномощни и документи, изповядване на нотариални сделки. Нотариус Митко Мавродиев Митев разполага с нотариална кантора в град Свиленград.

Нотариусът е държавно лице, което разполага с правомощията да заверява пълномощни, декларации и договори, изповядва сделки с недвижимо, издаване на нотариални покани, договори за дялба, нотариални актове.

Нотариални сделки от Нотариус Митко Митев Свиленград

В кантората на Нотариус Митко Митев се изповядват сделки за покупко-продажба на недвижими имоти като: жилищни обекти, земи, ниви, гори и други имоти. Нотариус Митев изготвят, както договори за покупко-продажба на движимо и недвижимо имущество, така и договори за дарение. Нотариус Митко Митев изповядва нотариални сделки, относно придобиване на собственост и продажба на недвижим имот, в това число: представителство при сключване на сделка, преглед на документи, водене на преговори и изготвяне на договори. Продавачът е длъжен да предостави оригинални документи на имота, след което нотариусът проверявя дали продавача е собственик на имота.

Изготвяне нотариални покани и договори Нотариус Митко Митев Свиленград

Като нотариално лице, Митко Митев изготвя нотариални покани. В качеството си на нотариус, се уверява в правоспособността и дееспособността на участващите страни в сделката. Нотариус Митев изготвя предварителни и окончателни договори за прехвърляне на правото на собственост, както и удостоверения, нотариални покани и други документи, които изискват нотариална заверка.

Заверка на пълномощни и документи от Нотариус Митко Митев Свиленград

Нотариус Митко Митев е е юридическо лице, което разполага с правомощия да извършва заверки на документи и пълномощни. Пълномощното е вид документ, упълномощаващ едно лице да извършва определени правни действия от името на друго лице. То се отнася само до посочените в него действия. Нотариус Митко Митев извършва заверка на пълномощни и документи при: покупка или продажба на имот, закупуване на МПС, договорна ипотека, издаване на документ за собственост.

Нотариус Митко Митев предлага експедетивност, лично отношение и професионализъм при изпълнението на задълженията си към всеки един клиенти. Нотариус Митев е длъжен да пази професионална тайна, да не коментира и разгласява обстоятелства и факти, известни от изпълнението на служебните задължения.

Ключови думи:
нотариални сделки Свиленград, изготвяне нотариални покани Свиленград, заверка пълномощни Свиленград, нотариус Митев Свиленград, нотариус Свиленград, нотариални услуги Свиленград, заверка документи Свиленград, изповядване сделки Свиленград, прехвърляне имущество Свиленград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8416 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории