ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Нотариални услуги нотариус Маргарита Шамлиян
нотариус Маргарита Шамлиян
нотариус Маргарита Шамлиян
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Нотариални услуги
населено място: град София / Оборище
Адрес: ул. Стара Планина 3, ет.1 ап. 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАНТОРА НОТАРИАЛНИ СДЕЛКИ КАРТА

нотариус Маргарита Шамлиян - Нотариална кантора София, Оборище

Нотариус Маргарита Шамлиян предлага нотариални услуги в София. Нотариусът извършва заверки на документи, преписи, пълномощни и изповядва сделки с имоти.

Нотариални услуги от Нотариус Маргарита Шамлиян София

Нотариус Маргариа Шамлиян разполага с правомощия да извършва нотариални услуги като: заверки на преписи, документи, пълномощни и изповядва сделки с недвижими имоти. Нотариус Шамлиян предлага високо ниво на компетентност, юридическа сигурност и прецизност при издаването на нотариални удостоверения.

Нотариусът е държавно лице, разполагащо с правомощията да заверява пълномощни и декларации, изповядва сделки с недвижимо и движимо имущество, издава нотариални покани, договори за делба, нотариални актове.

Заверка на преписи от Нотариус Маргарита Шамлиян София

Нотариус Маргарита Шамлиян има правото да извършва заверка на преписи от документи в своята нотариална кантора в град София, като: Удостоверяване верността на даден препис, Поставяне на собствен подпис и печат, Извършване на проверка за лично явяване на приносителите на преписа, Вписва преписа в регистъра.

Изповядване сделки с недвижими имоти Нотариус Маргарита Шамлиян София

Нотариус Маргарита Шамлиян разполага с правомощията да извършва и изповядва сделки с недвижими имоти. При тези сделки с недвижими имоти, продавачът е задължен да представи нужните документи пред нотариуса при сключването на сделката, които доказват собствеността на продавания от него имот.

Заверка на пълномощни и документи от Нотариус Маргарита Шамлиян София

Нотариус Нотариус Маргарита Шамлиян е юридическо лице, което притежава правомощия за извършване на заверка на пълномощни и документи. Пълномощното представлява оправомощаване от едно лице (упълномощител) за друго лице (упълномощен) за извършване на определени правни или фактически действия. То се отнася само до посочените в него действия. Нотариусът Константинова извършва заверка на следните видове документи и пълномощни за: Продажба, управление и закупуване на МПС, Покупка и продажба на имот, Договорна ипотека, Издаване на документ за собственост.

Нотариус Маргарита Шамлиян предлага лично отношение, експедетивност и професионализъм към всички своите клиенти. Като държавно лице е длъжна да не разгласява обстоятелства и факти, известни от изпълнението на служебните задължения.

Ключови думи:
заверка преписи София Оборище, заверка пълномощни София Оборище, нотариални услуги София Оборище, нотариални услуги София Център, изготвяне нотариални актове София, удостоверяване нотариални актове София, документи за продажба София, проверка документи София, заверка документи София, заверка преписи София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9516 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории