ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Нотариални услуги Нотариус Донка Димова Апостолова
Нотариус Донка Димова Апостолова
Нотариус Донка Димова Апостолова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Нотариални услуги
населено място: София - област / Община Пирдоп
Адрес: град Пирдоп,
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ НОТАРИАЛНА КАНТОРА ЗАВЕРКА ПРЕПИСИ КАРТА

Нотариус Донка Димова Апостолова - Нотариус в центъра на град Пирдоп

Нотариус Донка Димова Апостолова извършва изготвяне на пълномощни, договори, нотариални покани, заверка на документи и изповядва нотариални сделки в град Пирдоп.

Нотариус Донка Димова Апостолова в град Пирдоп

Нотариус Апостолова е държавно лице, което разполага с правомощията да заверява пълномощни, декларации и договори, изповядва сделки с недвижимо, издаване на нотариални покани, договори за дялба и нотариални актове.

Нотариални сделки от Нотариус Донка Димова Апостолова град Пирдоп

Нотариус Донка Димова Апостолова разполага със собствена кантора в град Пирдоп, в която се изповядват сделки за покупко-продажба на недвижими имоти като: ниви, земи, жилищни обекти, гори и други имоти. Нотариус Апостолова изготвят, както договори за покупко-продажба на движимо и недвижимо имущество, така и договори за дарение. Тя изповядва нотариални сделки, относно проджба и придобиване на собственост върху недвижим имот, в това число: преглед на документи, представителство при сключване на сделка, водене на преговори и изготвяне на договори.

Нотариални покани и договори Нотариус Донка Димова Апостолова в Пирдоп

Като нотариално лице, Донка Димова Апостолова изготвя нотариални покани и договори. В качеството си на нотариус, се уверява в дееспособността и правоспособността на участващите страни в сделката. Нотариус Апостолова изготвя окончателни и предварителни договори за прехвърляне на правото на собственост, както и удостоверения, нотариални покани и други документи, изискващи нотариална заверка.

Изготвяне на пълномощни от Нотариус Донка Димова Апостолова Пирдоп

Нотариус Донка Димова Апостолова извършва заверка на пълномощни и документи при: покупка или продажба на имот, закупуване на МПС, договорна ипотека, издаване на документ за собственост. Пълномощното е вид документ, който упълномощава едно лице да извършва определени правни действия от името на друго лице. Отнася се само до посочените в него действия.

Заверка на документи от Нотариус Донка Димова Апостолова Пирдоп

Нотариус Донка Димова Апостолова е е юридическо лице, което разполага с правомощия да извършва заверка на документи и пълномощни. Нотариус Апостолова предлага експедетивност, лично отношение и професионализъм при изпълнението на задълженията си към всеки един клиенти. Тя да пази професионална тайна, да не коментира и разгласява обстоятелства и факти, известни от изпълнението на служебните задължения.

Ключови думи:
Нотариус, Донка, Димова, Апостолова, извършва, изготвяне, на, пълномощни,, договори,, нотариални, покани,, заверка, на, документи, и, изповядва, нотариални, сделки, в, град, Пирдоп.
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8871 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории