ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Международен транспорт Николи-Ирен Груп
Николи-Ирен Груп
Николи-Ирен Груп
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Международен транспорт
населено място: град София / Люлин 2
Адрес: жк. Люлин 2, бл. 221, Вх. А ап. 7
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС АВТОПАРК КАРТА

Николи-Ирен Груп - Спедиция, международен и вътрешен транспорт София

Николи-Ирен Груп ЕООД извършва международен транспорт, спедиция, превоз на комплектни товари и групажни пратки. Фирмата се намира в град София, Люлин 2.

Николи-Ирен Груп ЕООД е фирма в град София, квартал Люлин 2, която предлага спедиция, международен транспорт на групажни пратки и комплектни товари.

Дружеството извършва превоз както на групажни пратки, така и на комплектни и товари, като осигурява навременна доставка. Основната цел на Николи-Ирен Груп ЕООД е насочена към максималното задоволяване нуждите на своите клиенти и повишаване на качеството на транспортните услуги, които предлага.

Спедиция и международен транспорт на товари от Николи-Ирен Груп София

Николи-Ирен Груп ЕООД предлага международен транспорт и спедиция на товари. Дружеството разполага с квалифицирани шофьори, които имат богат дългогодишен и опит в международния транспорт и спедицията на товари. Основната цел на Николи-Ирен Груп ЕООД е задоволяване на нуждите на постоянните партньори и набиране на нови клиенти. Дружетсвото извършва спедиция на международни и вътрешни превози. В съответствие с вътрешноевропейският пазар, фирмата налага изключително висок професионализъм при изпълнението на транспортните услуги. Николи-Ирен Груп ЕООД извършва бърз и безопасен превоз на Вашите товари. Фирмата предлага следните спедиторски услуги: обработка на генерални и извънгабаритни товари, вътрешни превози на стоки, изготвяне на нужната документация.

Транспорт на комплектни товари от Николи-Ирен Груп ЕООД в град София

Николи-Ирен Груп ЕООД извършва транспорт на комплектни товари с ежедневна информация за местонахождението на Вашият товар и точно уточнени срокове на доставка. Автомобилите, с които Дружеството разполга с модерни и специализирано оборудвани за целта товарни автомобили. В зависимост от вида на товара и от броя на палетите, товарите се делят на комплектни и групажни.

Превоз на групажни пратки от Николи-Ирен Груп ЕООД в град София

Николи-Ирен Груп ЕООД е компания за спедиция и международен транспорт, която извършва превоз на групажни пратки в страната и чужбина. Тези пратки могат да се комбинира с друга стока или товар, като: палети с нестандартни или стандартни размери, връзки или ролки с метали. Грунажните пратки са товари, които заемат част от кубатурата, линейните метри, или тонажа на товарният автомобил. В зависимост от параметрите на товара, който искате да превозим, преценяваме как най-бързо и безопасно да го доставин до желаната от Вас дестинация.

Ключови думи:
Николи-Ирен Груп ЕООД, Николи ирен груп, международен транспорт София, вътрешен транспорт София, спедиция София, спедиция товари София Люлин, групажни пратки София, комплектни товари София, спедиция международни товари София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8167 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории