ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Суровини и материали Пиротехника и фойерверки НИК ИЛ ФОЕРВЕРК
НИК ИЛ ФОЕРВЕРК
НИК ИЛ ФОЕРВЕРК
УКРАСИ И ДЕКОРАЦИИ
Сватба
Рожден ден
Балони с хелий
Организиране заря
дейност: Суровини и материали / Пиротехника и фойерверки
населено място: град София / Надежда 2
Адрес: бул. "Рожен" №31 (Стоков Базар Илиянци)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПОРЪЧКА КАРТА

НИК ИЛ ФОЕРВЕРК - Професионални декорации за Вашите партита и тържествени дни в София

Фирма НИК ИЛ ФОЕРВЕРК ЕООД предлага голямо разнообразие от декорации и украси с балони за сватбени тържества,рожденни дни,частни партита и други празници.Офисът ни се намира в град София.

Фирма НИК ИЛ ФОЕРВЕРК предлага декорация и украса за сватби,партита,рожденни дни,пълнене на балони с хелий,организация на заря и други услуги.

Украсата за сватби с балони,ще придаде много настроение и празничност на Вашият празник.Изобилието оъ цветове и големини балони,както и възможността за създаванена уникални форми от балони ще създадат уникална декорация и украса в сватбената зала.Украсата се договаря индивидуално в зависимост типовете бално,проекта на сватбената украса,количеството балони и други изисквания.

Почти всички обичат украсите с балони,но със сигурност децата най-много ще ги харесат.Украсата с балони ще разведри вашето парти с разнообразието и вида,а може и да запълни част от събитието под формата на интересни игри.

Украсата за рожден ден с балони ще постигне празнична атмосфера и интересни ефекти.Ние от ник Ил Фоерверк Ви предлагаме пъстра украса с балони на избрано от вас място.Ефектът от различни балони прави декорациите различни,а всяка една от тях носи неповторимо настроение и е уникална.

Балоните с хелий могат да бъдат използвани за украси на рожденни дни,сватби,партита или други поводи.Този вид балони могат да издържат до няколко дена.Фолиевите балони издържат до 5 дена и след това могат да бъдат напълнени отново,а латекстовите балони издържат до 11 часа в зависимост от атмосферните условия и температурата.

Организирането на заря е най-красивият начин за завършване на един празник.Този вид спектакли се осъществяват от екип с голям опит и високо професионално ниво.За осъществяването на спектакъла,ние подготвяме индивидуален проект,според конкретното място и хората.

Балоните могат да присъстват в ефирни и леки фонове на тържества чрез шатри от балони, арки, колони, букети, сърца или в други видове.Балоните могат да бъдат стилизирани така че да подчертават входове на тераси, балкони, сгради и други помещения.

За нас е огромна отговорност и предизвикателство всяка поета поръчка,поради сложни и нестандартните решения които предлагаме.Проявяваните професионализъм,гъвкавост и креативност от нашите служители,ни правят желан и надежден партньор.

Ключови думи:
НИК ИЛ ФОЕРВЕРК ЕООД, ДЕКОРАЦИЯ И УКРАСА София, ДЕКОРАЦИЯ С БАЛОНИ София,организиране заря София,балони хелий София,украса рожден ден балони София,украса сватба балони София,ДЕКОРАЦИЯ ПАРТИТА СОФИЯ НАДЕЖДА 2, ДЕКОРАЦИЯ И УКРАСА СОФИЯ НАДЕЖДА, БАЛОНИ ЗА СВАТБЕНИ ТЪРЖЕСТВА СОФИЯ, БАЛОНИ ЗА РОЖДЕНИ ДНИ СОФИЯ, БАЛОНИ ЗА ЧАСТНИ ПАРТИТА СОФИЯ
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 13746 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории