ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Водопровод и канализация НИК 21 МЕЧЕВ
НИК 21 МЕЧЕВ
НИК 21 МЕЧЕВ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Ултразвукови стационарни и преносими разходомери
>> Газ измервателни и газ предупредителни детектори
>> Апаратури за откриване на течове от водопроводи
дейност: Инсталации, техника / Водопровод и канализация
населено място: град Разград / Център
Адрес: бул. "България" № 52, вх. В, ап. 23
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

НИК 21 МЕЧЕВ - Внос и продажба на водомери, разходомери, газдетектори в РАЗГРАД

Фирма НИК-21-МЕЧЕВ е вносител на специализирано оборудване и апаратура за ВиК и ГАЗ инсталации. Дружеството предлага всички видове водомери, ултразвукови разходомери, апаратури за откриване на течове, газдетектори и други. Офисът на компанията се намира в град Разград.

Фирма НИК – 21 – МЕЧЕВ е създадена през 1991 година с основна дейност внос и износ. До 1996 година фирмата развива интензивни търговски отношения с Русия, Литва, Македония. През това време развива ново направление в дейност си – представителства на чужди фирми в България. От 1994 г. представя в България Dantec MT – гр. Копенхаген - Дания.

Фирмата произвежда корелатори за локализиране на течове от водопроводи. От 1998 г. Ник – 21 – Мечев е представител с изключителни права за България и Македония на Hermann Sewerin GmbH – гр. Гютерслоу – Германия. Фирма Ник – 21 – Мачев внася: ел.акустични апаратури и корелатори за откриване на течове от водо- и топлопроводи; апаратури за локализиране трасета на водо-, топло- и газопроводи и кабели; металотърсачи; газдетектори, газ анализатори, газ сигнализатори за токсични и избухливи газове; мобилни лаборатории за водоснабдителни и газоснабдителни предприятия.

От 1998 г. фирмата е представител за България на Завод за водомери PoWoGaz SA гр. Познан - Полша. От 1999 г. представлява на българския пазар Flexim GmbH – гр. Берлин – Германия. Внася стационарни и преносими ултразвукови разходомери за всякакъв вид флуиди – в т.ч. и ЕХ изпълнение. От 2003 г. представя на свои клиенти и видеосистеми за мониторинг и рехабилитация на тръбопроводи на фирма Rausch GmbH – Германия.

От тази година фирмата предлага на българския пазар и различни типове ултразвукови и капацитивни нивомери за измерване на ниво на течности и насипни материали на фирма Dinel s.r.o. – Чешка Република. Предлаганите от Ник – 21 – Мечев продукти са предназначени за водоснабдителни, топлоснабдителни, газоснабдителни и производствени предприятия.

От 1999 г. НИК – 21 ММ участва със собствен павилион на Международния технически панаир в гр. Пловдив. Периодично провежда браншови семинари и обучение в България и при производителите. С апаратури от последно поколение фирмата извършва проучване на водопроводни мрежи за течове и локализиране трасета на тръбопроводи и кабели. НИК – 21 – МЕЧЕВ се намира в гр.Разград.

Ключови думи:
НИК-21-МЕЧЕВ, НИК-21-МЕЧЕВ в ЦЕНТЪР РАЗГРАД, nik-21-mechev, водоснабдяване Разград, газоснабдяване Разград, водомери Разград , ултразвукови разходомери Разград, апарати откриване течове Разград, газдетектори Разград, индуктивни разходомери Разград, алкохолни тестери Разград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 14954 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории