ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Начални училища НБУ МИХАИЛ ЛЪКАТНИК
НБУ МИХАИЛ ЛЪКАТНИК
НБУ МИХАИЛ ЛЪКАТНИК
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Начални училища
населено място: град Бургас / Славейков
Адрес: комплекс Славейков
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СТРУКТУРА КАРТА

НБУ МИХАИЛ ЛЪКАТНИК - Начално базово училище в град Бургас

НБУ МИХАИЛ ЛЪКАТНИК е начално базово училище в град Бургас.Училището разполага с 21 уютни класни стаи и 4 специализирани кабинета,съвременно обзаведени,предлагащи чудесни условия за учебна работа.

Начално Базово Училище Михаил Лъкатник град Бургас обучава деца от 1-4 клас и е с общинско финансиране. Учебният процес се осъществява на 2 смени.Материалната база на училището разполага с 4 специализирани кабинета и 21 уютни класни стаи.

Към момента разполагаме с паралелки предлагащи засилено изучаване на ЗИП езикова подготовка-Английски език,ЗИП музика,хореография и български език,ЗИП математика и информатика,ЗИП Български език и Изобразително изскуство и ЗИП Информационни технологии и Български език.

Възпитателната и учебната работа в училището е насочена към ученика и пълноценното развитие на личността му.Талантливите педагози от НБУ се ангажираха с осмисляне на свободното време на учениците като организират разнообразни извънучилищни и извънкласни дейности.

Ние създаваме среда за решаване на проблемите на ученика-личностни,семейни или други,зачитаме тяхното достойнство, даване на равен шанс на всяко дете и защита на правото му да бъде различно,опазване здравето и живота на учениците и се грижим за тях като за наши деца.

Екипът на училище Михаил Лъкатник насочва първите стъпки на децата,събуждаме жаланието за опознаване в тях,вярваме в учениците,защото знаем че са бъдещето ни и с много топлина,обич и грижнилост се отнасяме към тях.

В школото има създаден ученически детски парламент,които заседава веднъж месечно.Идеята на организацията е учениците да правят предложения, да подпомагат управлението на учебното заведение,да участват в общински,общоградски и училищни мероприятия.

Ключови думи:
Начално базово училище Бургас,начално училище Бургас,начално образование Бургас, базово училище към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Бургас, училище проект Успех Бургас, училище Бургас проект Коменски,проект ИКТ училище Бургас, целодневно обучение Бургас, обучение първи четвърти клас Бургас, извънкласни дейности ученици Бургас, учителска колегия Бургас, училищна подготовка Бургас
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 9423 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории