ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Противопожарни инсталации, техника НБА ПАБ
НБА ПАБ
НБА ПАБ
ДЕЙНОСТИ
Цели
дейност: Инсталации, техника / Противопожарни инсталации, техника
населено място: град София / Орландовци
Адрес: ул. Каменоделска 5
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

НБА ПАБ - Консултации за избор на противопожарни системи София

НБА ПАБ е национална браншова асоциация по пожарна и аварийна безопасност със седалище град София. Предлага консултации за избор на противопожарни системи, обучение на консултанти и експерти.

НБА ПАБ - Национална браншова асоциация пожарна и аварийна безопасност

НБА ПАБ - Консултации за избор на противопожарни системи София

Асоциацията е доброволна, неправителствена, нестопанска организация на физически и юридически лица с възможности и принос в подпомагането на защитата на здравето, живота и имуществото на организациите и гражданите от аварии, пожари и опасностите свързани с тях.

Управлението се осъществява от Общото събрание и Управителния и Контролния съвет. Управителният съвет изпълнява решенията на Общото събрание, а Контролният съвет упражнява текущият и предварителен контрол върху дейността на сдружението.

Организацията предлага консултации при избора на системи и изготвянето на проекти за активна и пасивна защита срещу пожар. Фирмите, които членуват предлагат и проектиране, производство, доставка и монтаж на специализирана пожарна техника с изискващите се сертификати отговарящи на международните и европейски стандарти.

Консултации за избор на противопожарни системи от НБА ПАБ в София

НБА ПАБ, като специализирана асоциация по пожарна и аварийна безопасност, предлага консултации за избор на противопожарни системи. Може да се консултирате при избора на подходящата система за известяване, пожарогасители и друга противопожарана техника.

Висококвалифицираните специалисти с богат професионален опит, ще се запознаят подробно с Вашите помещения и сгради и ще преценят кое е най-подходящото за Вас. При тях може да предоставтите и готов проект за оценка и утвърждаване.

Обучение по пожарна и аварийна безопасност от НБА ПАБ в София

НБА ПАБ организира обучения по пожарна и аварийна безопасност. Учебните часове се водят от висококвалифицирани специализти в областта. Националната браншова асоциация по пожарна и аварийна безопасност предлага и обучение на експерти и проверяващи. Организацията приема граждани, служители на частни фирмите или в държавните и местните органи, правителствените и неправителствените организации. Основна цел на НБА ПАБ е да популяризира и внедрява световните и европейски стандарти, методи и опит при организиране и осигуряване пожарната безопасност. Освен това подпомага гражданите при обединяването им в доброволни противопожарни формирования., както и за създаването на бизнес контакти и взаимоизгодно сътрудничество с български и чуждестранни партньори.

НБА ПАБ взима участие в изготвянето и изпълнението на национални и международни проекти и програми за дейности, свързани с пожарната и аварийната безопасност. 

Ключови думи:
Национална браншова асоциация пожарна аварийна безопасност София, консултации противопожарни системи София, проектиране противопожарна аварийна безопасност София, курсове пожарна аварийна безопасност София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 15006 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории