ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги НАВЕЛ ТРАНС ЕООД
НАВЕЛ ТРАНС ЕООД
НАВЕЛ ТРАНС ЕООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град София / Зона Б4
Адрес: р-н Възраждане; ул. Осогово 30 ет.4
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС АВТОПАРК КАРТА

НАВЕЛ ТРАНС ЕООД - Международни превози на товари София, Зана Б4

Навел Транс ЕООД е фирма за спедиция,международен транспорт на товари и превоз на групажни пратки. Компанията се намира в град София, Зона Б4.

Навел Транс ЕООД е специализирана фирма в град София, Зона Б4 за извършване на международен транспорт, спедиция на товари и превоз на групажни пратки.

Международен транспорт на товари от Навел Транс ЕООД

Навел Транс ЕООД извършва международен транспорт на товари, благодарение на своята отлично развита партньорска мрежа с коректни превозвачи. Транспортната фирма е доказан партньор и предлага своите услуги на конкурентна цена, независимо дали пратката е комплектна, групажна или експресна. Главната цел на компанията е да осигури, сигурен транспорт с бордови автомобили на товарите на своите основни клиенти. Навел Транс ЕООД извършва широк спектър от услуги за своите клиенти с цел спестяване на време и средства. През годините успяхме да се утвърдим, като професионален превозвач, коректен партньор и желана фирма в областта на международният транспорт.

Спедиция на товари от Навел Транс ЕООД

Екипът на фирмата за международен транспорт на товари Навел Транс ЕООД, извършващ спедиция на товари е съставен от вискоквалифицирани професионалисти в областта на автомобилния транспорт. През годините активна работа успяхме да се докажем, като коректни партньори. Навел Транс ЕООД си е спечелила сериозни и авторитетни клиенти у нас.

Избирайки нас, ние Ви гарантираме непокътната стока, доставена точно навреме и на точното място. Навел Транс ЕООДсе съобразява с изискванията на клиентите си относно товара, маршрута и транспорта. Можете да разчитате на нас, за транспортът на Вашите стоки, безпроблемно и възможно най-бързо.

Превоз на групажни пратки от Навел Транс ЕООД

Навел Транс е фирма, която извършва превоз на групажни пратки с уточнени и договорени срокове за доставка. Дружеството предлага превозни услуги и транспортиране на групажни пратки със собствени товарни и бордови автомобили. Грунажните пратки са товари, които заемат част от тонажа или кубатурата на съответният товарен автомобил.

Ключови думи:
Международен транспорт София Възраждане, спедиция товари София Зона Б4, международни автомобилни превози на товари, международен товарен траснпорт София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5840 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории