ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Преводи, легализация Наталия Чикова
Наталия Чикова
Наталия Чикова
УСЛУГИ
дейност: Услуги / Преводи, легализация
населено място: град София / Яворов
Адрес: бл. 1 , ет. 2 , ап. 7
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС КЛИЕНТИ КАРТА

Наталия Чикова - Превод и легализация град София, кв. Яворов

Наталия Чикова е агенция за превод и легализация в град София. Ние предлагаме писмени и устни преводи, легализация на документи и езиково обучение.

Агенция за превод и легализация Наталия Чикова град София предлага писмени и устни преводи, легализация на документи и езиково обучение. Агенцията е създадена през 1996г. и работи с клиенти от страната и извън нея.

Писмени преводи от Наталия Чикова

Агенция Наталия Чикова извършва официални преводи  на различни видове документи. Писмените преводи, предлагани в агенцията се извършват от професионални преводачи с необходимите умения и знания, специализирали в отделни направления. Най-ниската цена за писмен превод е 10 лева, като цената се образува на базата на една машинописна страница ( 1800 знака ). Всички други условия се договарят по телефона или писмено, като се взима предвид срокът за извършване, обема на текста и неговата трудност. Ние извършваме обикновени или експресни преводи чрез e-mail на всякакви специализирани текстове или други документи, които не се нуждаят от легализация. В рамките на броени часова, Вашият превод щ бъде извършен, без това да понижи качеството. 

Устни преводи от Наталия Чикова

Агенцията за преводи и легализация, освен писмени преводи, предлага и устни. Ние съпровождаме и помагаме на чужденци при лични инициативи, преговори и бизнес срещи. Можем да Ви съдействаме, чрез устен превод пред съда, нотариус и други институции. За улеснение на агенцията и поради естеството на услугата е необходима предварителна заявка за необходимостта Ви от устен превод. Единственото изискване към клиента е да ни предостави максимална информация относно мероприятието, спецификата, терминологията и неговото естество.

Легализация на официални документи от Наталия Чикова

Наталия Чикова извършва Легализация на официални документи с Апостил. Ние предлагаме: заверки на преводи, заверки във държавни учреждения и институции на Република България, заверки в консулски представителства и посолства на чужди държави в България. Документа за легализация се изготвя в подходящ формат, като се проверява дали са налице подписи и печали на длъжностни лица, дали е заверено нотариално копие или дубликат. Вскички официални документи, освен общинските, подлежат на предконсулска заверка в съответната държавна служба или министерство.

Езиково обучение от Наталия Чикова

Наталия Чикова е Агенцията за преводи и легализация, предлагаща също и езиково обучение. Агенцията организира това обучение за тези, които желаят да получат езикова подготовка, да задълбочат уменията и знанията си или да се сдобият със Сертификат за владеене на език. Езиково обучение се провежда индивидуално или в малки групи с максимално 5 човека. Заедно с клиента, екипът от агенцията изготвят програма за обучение в зависимост от неговите потребности. Езиковото обучение може да е по руски, немски, френски или английски език, онлайн или в малки групи.

Едни от основните акцентите и правилата в Агенция Наталия Чикова са: стриктно спазване на срокове, техническа обезпеченост, компетентна и бърза легализация на документи, професионални преводачи. С високо качество на обслужване, професионализъм и коректност ние целим да задоволим потребностите на нашите клиенти.

Ключови думи:
Писмени преводи София Яворов, превод на медицинска документация София, Устни преводи София Яворов, Легализация документи София Яворов, Езиково обучение София Яворов, официални преводи София, превод уебсайт София, електронни преводи София, превод частна документация София, превод фирмена кореспонденция София, езиков курс София, обучение английски език София, обучение специализиран английски език София, курс английски език София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 9218 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории