ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове МЦ Здраве М
МЦ Здраве М
МЦ Здраве М
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: град Стара Загора / Широк Център
Адрес: ул. Цар Калоян №6 А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НЗОК КАРТА

МЦ Здраве М - Медицински център в Стара Загора

Медицински център Здраве М е създаден с цел оказване на медицинска помощ в град Стара Загора. В МЦ Здраве се извършва лечение на заболявания при деца и възрастни.

Медицински център Здраве М в град Стара Загора

МЦ Здраве М - Медицински център в Стара ЗагораМЦ Здраве М град Стара Загора предлага качествена медицинска помощ, консултации диагностика и лечение на заболявания при деца и възрастни. Клиничното заведение разполага с множество медицински кабинети: Вътрешни болести, Ендокринология, Неврология, Очни болести, Кожни болести, Акушерство и гинекология, Хирургия, модерна клинична лаборатория, Патохистологична и цитологична лаборатория за изследване на цитонамазки, биопсии, кюретажен и оперативен материал.

Медицинска помощ от МЦ Здраве М град Стара Загора

МЦ Здраве М предлага денонощна медицинска помощ на жителите и туристите на град Стара Загора. В клиниката се извършват: прегледи, диагностика и лечение на деца и възрастни, манипулации, пълна кръвна картина, клинични изследвания, урина, серологично изследване за хепатит. МЦ Здраве М град Стара Загора осигурява качествена медицинска помощ за пациенти от всички възрастови групи.

Лечение на заболявания от МЦ Здраве М град Стара Загора

В медицинският център се извършва диагностика и лечение на остри и хронични заболявания на: отделителната, дихателната, ендокринната, сърдечносъдовата, нервната храносмилателната система. Целта на екипът от лекари в МЦ Здраве М е да осигури широк спектър от достъпна, квалифицирана и своевременна медицинска помощ. Кабинетите в медицинският център са оборудвани със съвременна медицинска апаратура и разполагат с всичко необходимо за успешно и бързо лечение на настъпили заболявания.

МЦ Здраве М разполага с манипулационна, модерна клинична лаборатория, рентгенов кабинет и специализиран транспорт по всяко време на денонощието. Лечебното заведение е оборудвано с високотехнологична медицинска апаратура за диагностика и лечение на заболявания. В клиниката, разположена в град Стара Загора, работят лекари – специалисти от различни сфери на медицината. Водещи принципи на нашите лекарите са: безкомпромисно качество, разбиране, компетентност, професионализъм и лично отношение.

Ключови думи:
МЦ Здраве М
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11607 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории