ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове МЦ Ултрамед
МЦ Ултрамед
МЦ Ултрамед
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: град Пловдив / Кършияка
Адрес: ул. Кутловица 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ЛАБОРАТОРИЯ КАРТА

МЦ Ултрамед - Медицински център в град Пловдив, кв Кършияка

МЦ Ултрамед е медицински център в град Пловдив. В клиниката се извършва медицинска помощ, консултации, диагностика и лечение на заболявания.

Медицински център Ултрамед Пловдив

МЦ Ултрамед град Пловдив е медицински център, в който се извършват диагностика и лечение на заболявания от висококвалифицирани специалисти.

МЦ Ултрамед осигурява квалифицирана и качествена медицинска помощ и грижа за пациенти от различните възрастови групи. В медецинският център работят  високоспециализирани специалисти: кардиолог, хирург, уролог, невролог, очен лекар, УНГ, които имат сключени договори с НЗОК (Национална Здравноосигурителна Каса). Специалистите в МЦ Ултрамед извършват: консултации, диагностика на заболяванияи лечение на пациенти, имунизации и ваксинации.

Диагностика на заболявания от МЦ Ултрамед Пловдив

МЦ Ултрамед разполага с кабинети по кардиология, вътрешни болести, неврология, очни болести, хирургия, акушерство и гинекология, ортопедия и травматология, кожни и венерически болести, детски болести, психиатрия, ендокринология и кабинет УНГ.

Освен за медицинска помощ, към специалистите на МЦ Ултрамед, може да се обърнете и при необходимост от: медицинско свидетелство, издаване или презаверка на здравна книжка и други документи. В клиниката работят екип от професионалисти в различни области на медицината. При нас ще получите висококвалифицирана, бърза и точна диагноза със съвременна апаратура и внимателно обслужване в комфортна обстановка.

Лечение на заболявания от МЦ Ултрамед Пловдив

Целта на МЦ Ултрамед е да осигури широк спектър от своевременна, достъпна и квалифицирана медицинска помощ. В медицинският център се извършва диагностика и лечение на остри и хронични заболявания на отделителната, дихателната, сърдечносъдовата, нервната, храносмилателната  и ендокринната система.

Лечебното заведение е оборудвано със съвременна медицинска апаратура за лечение и диагностика на детски заболявания. В Медицински център Ултрамед работят лекари – специалисти от различни области на медицината. Водещи принципи в работата на специалистите са: лично отношение и професионализъм,  компетентност, разбиране и безкомпромисно качество на медицинските услуги.

Ключови думи:
медицински център Пловдив, лечение заболявания Пловдив, диагностика заболявания Пловдив, медицински центрове Пловдив, очни лекари Пловдив, уролози Пловдив, специалисти медицина Пловдив, специалист хирург Пловдив, специалист невролог Пловдив, специалист УНГ Пловдив, клинична лаборатория Пловдив,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11198 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории