ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове МЦ СВЕТИ НАУМ
МЦ СВЕТИ НАУМ
МЦ СВЕТИ НАУМ
УСЛУГИ
Медицински услуги
Клинична биохимична лаборатория
Медицински манипулации
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: град София / Мусагеница
Адрес: ул. "Д-р Любен Русев" №1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ЦЕНОРАЗПИС КАРТА

МЦ СВЕТИ НАУМ - Специализиран медицински център за неврологична и психиатрична помощ в София

Медицински център СВЕТИ НАУМ предлага високоспециализирани изследвания в областта на неврологията и психиатрията в София.Извършват се компютърна томография,доплерова сонография,ЕКГ,ЕЕГ-холтер,ЕМГ и др.

В център Свети Наум,ще получите професионална помощ по всички неврологични и психически заболявания.В клиниката се извършват треморография, електромиография, компютърна томография, електрокардиоградия, рахабилитации,физикална терапия,абдоминална ехография и други дейности. Центърът е специализиран в лечението на главоболия, заболявания на гръбначния мозък, съдови заболявания и други.

Неврологичните проблеми се дължат на някое от следните състояния и заболяания:болест на Алцхаймер,мозъчен кръвоизлив,дискова херния,захарен диабет,тумор и други.Този вид проблем включва слаби или усилени рефлекси,скованост,пареза,болка и други.Физическите болести и болки,се почвяват след нервно изтощение.Първият симптом за душевно разстройство обикновенно е слаба концентрация,след това вече виене на свят,загуба на памет и други.

Психичните заболявания се развиват без оглед на социално положение,раса,възраст или етническа принадлежност.Психичните разстройства са обвързани с поведения като злоупотреба с лекарства,самоубийство,наркотици,алкохол,насилие и други.Най-разпространените психични заболявания са хранителни проблеми,разстройство на настроението и фобии.

При нас ще получите диагностична,лечебна и консултативна помощ,профилактична дейност,активно наблюдение на болни,санитарна обработка на пациентите,експертиза,научна и учебна дейности,издаване на медицински документи и обучение на специализанти и студенти.В Свети Наум работят психиатри,невролози,неврофизиолози,психолози,детски невролози и други специалисти.

Ключови думи:
медицински център София Мусагеница,високоспециализирани изследвания София,неврологични изследвания София,психиатрични изследвания София,специализирана неврологична помощ София,специализирана психиатрична помощ София,неврология София,психиатрия София,компютърна томография София,доплерова сонография София,МЦ СВЕТИ НАУМ, психологични изследвания водачи на МПС София, психологична лаборатория изследваня водачи на МПС София;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 14249 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории