ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове МЦ СВЕТИ ДИМИТЪР
МЦ СВЕТИ ДИМИТЪР
МЦ СВЕТИ ДИМИТЪР
УСЛУГИ
Обслужване
Консултации
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: град София / Красно Село
Адрес: ул. "Яков Крайков" №1 (зад бензиностанцията на МБАЛСМ "Николай И. Пирогов")
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ОБОРУДВАНЕ КАРТА

МЦ СВЕТИ ДИМИТЪР - Медицински център в София, Красно Село

Медицински център СВЕТИ ДИМИТЪР разполага с кабинети по акушерство и гинекология, диетология, ендокринология, мамология, дерматология, урология, очен, УНГ, кардиология, хирургия, неврология, нефрология, ортопедия и травматология.

В МЦ Свети Димитър извършваме прегледи в областта на очните болести,вътрешните болести,гинекологията,урологията и други.

Профилактичният преглед на очите е много важен и се препоръчва задължително при жените и мъжете след 40 годишна възраст.Много често когато имате главоболие или зачервени очи е знак че имате проблем със зрението.Една от честите болестите на очите е глаукомата която ако се установи навреме може да бъде овладяна.В случай на небрежност и липса на очни прегледи може да доведе до ослепяване.

В медицинският ни център съществува и кабинет по вътрешни болести.В него ние лекуваме заболявания на стомашно чревния тракт,белите дробове,ревматични заболявания и други.Интернистите в клиниката провеждат преглед и диагностицират и с мопоща на изследвания.Тъй като този специланост от медицината е много общирна,вътрешните болести се разделят главно на пулмология и гастроентерология.

В урологичният кабинет се диагностицират и лекуват заболяванията на пикочно-половата система.Най-честите заболявания при пациентите които се обръщат към нас са образуването на камъни в пикочната система.Заболяванията на простатната жлеза също са честа причина за посещение при уролога.В практиката си ние правим ехография,цистоскопия,изследване на туморен маркер и много други услуги.

В гинекологичните кабинети се извършват рутинни гинекологични прегледи,взимане на материали за цитонамазка,микробиологични изследвания,ултразвуково изследвания,поставяне и отстраняване на противозачатъчна спирала диагностика и проследяване на бременността.

При здрвословен проблем или нужда от консултация в очен лекар,специалисти по вътрешни болести,гинеколог или друг лекар не се колебайте да потърсите помощ от Медицински център Свети Димитър град София.

Ключови думи:
медицински прегледи гинекология софия, гинекология София, акушерство гинекология, диетология,ендокринология, мамология софия, дерматология Софияурология София, очни кабинети,УНГ софия,кардиология,неврология София, медицински центрове София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 15089 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории