ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове МЦ Св. Благовещение
МЦ Св. Благовещение
МЦ Св. Благовещение
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: област Благоевград / община Банско
Адрес: ул. ЛУИ ПАСТЬОР No 1, ул.Пирин 94-НАЧАЛНА СТАНЦИЯ НА КАБИНКОВА ВЪЖЕНА ЛИНИЯ
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НЗОК КАРТА

МЦ Св. Благовещение - Медицински център в Банско

Медицински център Свето Благовещение е създаден с цел оказване на медицинска помощ в град Банско. Ние извършваме лечение на заболявания при деца и възрастни.

Медицински център Свето Благовещение в град Банско

МЦ Свето Благовещение град Банско предлага качествена медицинска помощ, консултации диагностика и лечение на заболявания. Лечебното заведение разполага със специализиран медицински екип: интернист, хирург, ортопед-травматолог, невролог и специалист по трудова медицина.

Медицинска помощ от Медицински център Свето Благовещение град Банско

Медицински център в БанскоМедицински център Свето Благовещение предлага денонощна медицинска помощ на жителите и туристите на град Банско. В клиниката се извършват: прегледи, диагностика и лечение на деца и възрастни, манипулации ( превръзки, инжекции, венозни инфузии ), клинични изследвания ( Васерман, урина, пълна кръвна картина, серологично изследване за хепатит В и А. МЦ Св. Благовещение град Банско осигурява качествена медицинска помощ за пациенти от всички възрастови групи.

Лечение на заболявания от МЦ Свето Благовещение град Банско

В медицинският център се извършва диагностика и лечение на хронични и остри заболявания на дихателната, отделителната, сърдечносъдовата, ендокринната, храносмилателната и нервната система. Целта на екипът лекари в МЦ Свето Благовещение е е да осигури широк спектър от достъпна, своевременна и квалифицирана медицинска помощ. Кабинетите в МЦ Св. Благовещение са оборудвани с модерна апаратура и разполагат с всичко необходимо за бързо и успешно лечение на настъпили заболявания.

Медицински център Свето Благовещение разполага с манипулационна, модерна клинична лаборатория, рентгенов кабинет и специализиран транспорт по всяко време на денонощието. Лечебното заведение е оборудвано с високотехнологична медицинска апаратура за диагностика и лечение на заболявания. В клиниката, разположена в град Банско, работят лекари – специалисти от различни сфери на медицината. Водещи принципи на нашите лекарите са: безкомпромисно качество, разбиране, компетентност, професионализъм и лично отношение.

Ключови думи:
медицински център Банско, медицински център Свето Благовещение Банско, медицинска помощ Банско, лечение заболявания Банско, рентгенов кабинет Банско, манипулационна Банско, медицински център НЗОК Банско
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 24680 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории