ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове МЦ Евро мед
МЦ Евро мед
МЦ Евро мед
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: Бургас - област / Община Несебър
Адрес: кк Слънчев бряг, хотел Ащън Хол
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ АВТОПАРК КАРТА

МЦ Евро мед - Медицински център за Слънчев бряг и Поморие

МЦ Евро мед е медицински център за Слънчев бряг, Поморие и региона. В клиниката се предлага спешна медицинска помощ, диагностика и лечение на заболявания.

Медицински център Евро мед за Слънчев бряг и Поморие

МЦ Евро мед е медицински център, който извършва медицинско обслужване на пациенти в района на: Слънчев бряг, Поморие, Несебър и Обзор. В медицинският център се предлага спешна медицинска помощ, диагностика и лечение на заболявания при деца и възрастни.

В МЦ Евро мед работят лекари от различни области на медицината. Клиниката разполага с лекари по следните специалности: детски болести, вътрешни болести, кардиология, хирургия, анестезиология, ендокринология и обща медицина. Всички медицински сестри и лекари от клиниката използват съвременна медицинска апаратура за съответната област.

Пациентите в клиничното заведение се обслужват от любезен, редовно обучаван и компетентен персонал в кабинетите. МЦ Евро мед е модерен и перспективен медицински център.

Медицинска помощ от Медицински център Евро мед за Слънчев бряг и Поморие

Медицински център Евро мед се намира в к.к. Слънчев бряг, в сградата на хотел . Центърът предлага медицинска помощ на туристите и гостите на курортния комплекс и на тяхно разположения денонощно. В медицинския център се извършват диагностика и лечение на заболявания, ултразвукова диагностика, реанимация на пациенти и хоспитализация при необходимост. Кабинетите са оборудвани със съвременна апаратура и разполагат с всичко необходимо за провеждане на успешно и бързо лечение на настъпили заболявания. Медицински център Евро мед предлага домашни посещения в апартамент или хотел, в който се помещава пациента.

Диагностика и лечение на заболявания от МЦ Евро мед за Слънчев бряг и Поморие

В Медицински център Евро мед се извършва диагностика и лечение на остри заболявания и травми, причинени при злополуки на деца и възрастни. В повечето случаи пациентите заболяват от стомашни инфекции, поради високите температури, на които са изложени и наличието на множество бактерии в пясъка. Тези заболявания водят до обща отпадналост, липса на апетит и обезводняване. МЦ Евро мед предлага диагностика на заболявания и лечение на пациенти със сърдечен инфаркт, инсулт и други заболявания.

Екипът на Медицински център Евро мед е с богат опит в лечението на вирусни заболявания и ще Ви предостави лечение на изключително високо ниво, което да повлияе бързо на Вашето физическо състояние.

Ключови думи:
Медицински център Евро мед, Медицински център Слънчев бряг, Medical center Euro med, спешна медицинска помощ Слънчев бряг, медицинска помощ Слънчев бряг, лечение заболявания Слънчев бряг, диагностика заболявания Слънчев бряг, Медицински центрове Слънчев бряг, лечение травми Слънчев бряг, модерен медицински център Слънчев бряг, медицински център 24 часа Слънчев бряг, лечение сърдечен инфаркт Слънчев бряг, лечение инсулт Слънчев бряг, спешен медицински център Слънчев бряг, домашни посещения пациенти Слънчев бряг
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12829 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории