ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове МЦ 1 Костинброд
МЦ 1 Костинброд
МЦ 1 Костинброд
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: София - област / Община Костинброд
Адрес: ул. Ломско шосе № 35
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НЗОК КАРТА

МЦ 1 Костинброд - Медицински център в град Костинброд

МЦ 1 е медицински център в град Костинброд. В клиниката се предлага медицинска помощ, консултации, диагностика и лечение на заболявания.

Медицински център 1 в град Костинброд

Медицински център в град Костинброд

Медицински център 1 Костинброд е лечебно заведение за извършване на специализирани и високоспециализирани медицински услуги. В лемедицинският център се извършват профилактични прегледи, диагностика и лечение на заболявания при деца и възрастни.

В медицински център 1 Костинброд работят специалисти, медицински сестри, лаборанти, които са високо специализирани и утвърдени в професионално отношение в различните области на медицината.

Медицинска помощ от МЦ 1 Костинброд

МЦ 1 Костинброд предлага медицинска помощ на жителите от региона. В медицинския център се извършват диагностика и лечение на заболявания, ултразвукова диагностика, и хоспитализация при необходимост. Кабинетите са оборудвани със съвременна апаратура и разполагат с всичко необходимо за провеждане на успешно и бързо лечение на настъпили заболявания.

Диагностика на заболявания от МЦ 1 Костинброд

МЦ 1 Костинброд разполага с кабинети по кардиология, вътрешни болести, неврология, очни болести, хирургия, акушерство и гинекология, ортопедия и травматология, кожни и венерически болести, детски болести, психиатрия, ендокринология и кабинет УНГ.

Освен за медицинска помощ, към специалистите на МЦ 1 Костинброд, може да се обърнете за: издаване или презаверка на здравна книжка, медицинско свидетелство и други документи. В клиничното заведение работят екипи от лекари специалисти в различни области на медицината. В МЦ 1 Костинброд ще получите висококвалифицирана, бърза и точна диагноза със съвременна апаратура и внимателно обслужване в приятна обстановка.

Лечение на заболявания от МЦ 1 Костинброд

Целта на МЦ 1 Костинброд е да осигури широк спектър от своевременна, достъпна и квалифицирана медицинска помощ. В медицинският център се извършва диагностика и лечение на хронични и остри заболявания на дихателната, отделителната, нервната, храносмилателната, сърдечносъдовата  и ендокринната система.

Лечебното заведение е оборудвано със съвременна медицинска апаратура и техника за лечение и диагностика на детски заболявания. Водещи принципи в работата на лекарите в медицинският център са: лично отношение и професионализъм,  компетентност, разбиране и безкомпромисно качество в предлагането на медицинските услуги.

Ключови думи:
Медицински център 1 Костинброд, MEDICAL CENTER 1 KOSTINBROD, специализирана доболнична медицинска помощ Костинброд, клинична лаборатория Костинброд, ехограф Костинброд, медицински център Костинброд, медицинска помощ Костинброд, диагностика заболявания Костинброд, лечение заболявания Костинброд
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12496 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории