ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Строителни фирми Монолит 21 Андонов и Захов
Монолит 21 Андонов и Захов
Монолит 21 Андонов и Захов
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителство и ремонти / Строителни фирми
населено място: област Благоевград / Община Сандански
Адрес: гр. Сандански, ул. Станке Димитров 7
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ Строително-ремонтни дейности КАРТА

Монолит 21 Андонов и Захов - Строителство и ремонт в град Сандански

Фирма Монолит 21 Андонов и Захов се намира в гр. Сандански и се занимава със строителство на жилища и промишлени сгради. Извършва продажба на апартаменти.

Строителство и ремонт от Монолит 21 Андонов и Захов в град СанданскиМонолит 21 Андонов и Захов - Строителство и ремонт в град Сандански

Монолит 21 Андонов и Захов ООД е с основен предмет на дейност строителство и ремонт на жилищни и промишлени сгради. Офисът на фирмата се намира в град Сандански, на улица Станке Димитров 7. Монолит 21 Андонов и Захов извършва всички видове строително-ремонтни дейности. За целта разполага със съвременни машини и инструменти.

В Монолит 21 Андонов и Захов ООД работи екип от висококвалифицирани инженери, строители и монтажници. В своята работа те използват качествени съвременни материали и най-новите технологии за строителство и ремонт. Фирмата е член на камарата на строителите в България и е сертифицирана по стандартите на ISО 9001:2008, ISO 14001:2009, BS OHSAS 18001:2007.

Строителство на жилища от Монолит 21 Андонов и Захов в град Сандански

Монолит 21 Андонов и Захов ООД предлага строителство на жилища и жилищни сгради. За целта фирмата разполага с всички необходими разрешителни и сертификати. Монолит 21 създава еднофамилни къщи, жилищни коопрерации и блокове, жилищни комплекси. Изградените постройки са съобразени с всички стандарти за строеж в България и отговарят на изискванията за безопасност.

За изграждането на жилищата Монолит 21 Андонов и Захов ООД, разполага със специализирана земекопна и товарна техника, професионални инструменти и съоръжения.

Строителство промишлени сгради от Монолит 21 Андонов и Захов в Сандански

от Монолит 21 Андонов и Захов ООД се занимава със строителство и на промишлени сгради, цехове, складове, супермаркети и магазини.  За целта фирмата разполага с екип от инженери и монтажници, с богат опит в сферата на строителството. Доказателство за тяхната прецизност и бързина на работа е дългият списък с фирми, чиито търговски и промишлени обекти са изградили.

Продажба на апартаменти от Монолит 21 Андонов и Захов в град Сандански

Монолит 21 Андонов и Захов ООД извършва продажба на апартаменти в жилищните сгради, изградени от фирмата. За целта разполага с необходимите сертификати и разрешителни. Апартаментите се предлагат в завършено състояние, на груб строеж или на зелено.

Дългогодишният опит на фирмата и качеството и на работа са и спечелили репутацията на коректен партньор в строителството и търговията с имоти, които са ново строителство. Основна цел на Монолит 21 Андонов и Захов ООД  е клиентът да бъде доволен и затова влага своите усилия в стремежа си, да изпълнява стриктно сроковете за изпълнение, да използва висококачествени материали и съвременни технологии, за да гарантира на своите клиенти сигурност и удовлетвореност от крайния продукт.

Ключови думи:
Монолит 21 Андонов Захов, monolit 21 andonov zahov, строителство Сандански, ремонти Сандански, строително-ремонтни дейности Сандански, строителство жилища Сандански, строителство апартаменти Сандански, строителство кооперации Сандански, строителство жилищен блок Сандански, строителна фирма Сандански, промишлено строителство Сандански, строителство промишлени сгради Сандански, жилищно строителство Сандански, изкопни работи Сандански, кофражи Сандански, полагане кофраж Сандански, продажба апартаменти Сандански, апартаменти груб строеж Сандански, апартаменти зелено Сандански, довършителни работи Сандански, вътрешни вик мрежи Сандански, външни вик мрежи Сандански, електроинсталации Сандански
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7345 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории