ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Хранителни продукти и храни Месо и месни продукти МОНИТА
МОНИТА
МОНИТА
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Варено - пушени деликатеси
>> Овкусени меса и разфасовки
>> Наденици
>> Кюфтета
>> Кебапчета
>> Кайми
>> Продукти
>> Услуги
дейност: Хранителни продукти и храни / Месо и месни продукти
населено място: Хасковo - област / Община Димитровград
Адрес: гр. Димитровград , ул. "Яне Сандански" №22
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

МОНИТА - Производство продажбата на месо месни продукти Димитровград

MONITA OOD, Фирма МОНИТА ООД е производител и дистрибутор на млени меса и месни полуфабрикати. Дружеството предлага в продукцията си различни видове меса, месни заготовки, месни разфасовки, кайми, кебапчета, кюфтета, наденици. Производствената база се намира в град Димитровград.

МОНИТА ООД е създадена през 1999 г.Специализирана е в производството и дистрибуцията на млени меса и месни полуфабрикати.През 2004 г. е изградена нова база за производството на месни продукти в кв.Черноконево, гр.Димитровград. Предприятието е с обща производствена площ от 1400 м² и отговаря на всички европейски изисквания в месопреработвателната промишленост.Дневният производствен капацитет на базата е около 11 тона, в което се включват месни заготовки от раздробени и нераздробени меса и варено - пушени деликатеси. Производствения процес се осъществява с машини и съоръжения на водещите европейски производители в бранша като Seydelmann, VEMAG, Schröder, Waldyssa.
Монита ООД разполага с външна дистрибуторска мрежа, като транспорта на готовата продукция се извършва със собствени хладилни коли, с което гарантира бързина и сигурност при доставките.

През 2006 г. Монита ООД успешно покри изискванията на ISO 22000 ( международен стандарт за безопасност на храните ) по цялата хранителна верига.Използваните в производството суровини са от регламентирани доставчици, специално селектирани за различните групи продукти, спазвайки всички изисквания за хигиена и безопасност на продукцията.Специализираните обучения на служителите в страната и чужбина са част от политиката на фирмата, с което цели запознаването им с най-новите тенденции в европейските практики.Непрекъснатото обновяване на техниката и технологията, задълбоченото проучване изискванията на пазара цели единствено да осигури най – доброто за  настоящите и бъдещи клиенти.Монита ООД дължи успехите си на професионализма на екип, работещ под мотото: Качество по-високо от цената!Наложило я на пазара през годините.

Ключови думи:
МОНИТА ООД, Производство продажбата месо месни продукти Димитровград, MONITA OOD, производство меса Димитровград, производство месни продукти Димитровград, дистрибутор меса Димитровград, дистрибутор месни продукти Димитровград, меса Димитровград, месни продукти Димитровград, месни разфасовки Димитровград, полуфабрикати ДИМИТРОВГРАД, млени меса Димитровград, кайма кебапчета кюфтета Димитровград, продажба месо Димитровград, дистрибуция месо Димитровград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 15271 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории