ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лека промишленост Пластмасови изделия МК ГРУП ЕООД
МК ГРУП ЕООД
МК ГРУП ЕООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Уплътнители за врата тип четка
Преходни лаисни
Самозалепващи се ленти
Стопери и буфери
дейност: Лека промишленост / Пластмасови изделия
населено място: град София / Манастирски Ливади
Адрес: гр.София ул."Боянски Водопад" 104
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

МК ГРУП ЕООД

Фирма МК ГРУП ЕООД / MK GRUP EOOD е производител и дистрибутор на продукти за дома с търговска марка Гастра - марката. Продуктова гама на фирма MK GRUP EOOD обхващаща стоки с различно предназначение за обезопасяване и предпазване от нараняване и износване на различни детайли от вашия дом, продукти за излоация, уплътнение, всякакви видове залепващи ленти и мн. други.

За Нас

буфери и стопери за врати, уплътнители за врати тип четка, самозалепващи уплътнители за врати и прозорци, мрежи против насекоми за врати и прозорци, самозалепващи ленти, самозалепващи филцови и коркови плъзгачи за столове и маси

Фирма МК Груп ЕООД е производител и дистрибутор на продукти за дома с търговска марка Гастра - марката, която все по-често ще бъде вашия домашен помощник и  с грижа за вашия дом, ще го прави по-уютен и удобен за вас и вашето семейство.
   2007г. започнахме с ентусиазъм, хъс и желанието да изградим един модерен и проспериращ бизнес. С много труд и упоритост, за този не толкова дълъг период от време, успяхме да създадем марка с широка продуктова гама обхващаща стоки с различно предназначение за обезопасяване и предпазване от нараняване и износване на различни детайли от вашия дом, продукти за излоация, уплътнение, всякакви видове залепващи ленти и мн. други.
   Сигурни сме, че с всеки изминал ден все повече хора ще се убеждават в качеството на нашите продукти, благодарение и с помощта на повече от 2000-те наши партньори – железарии, магазини за строителни материали и стоки за дома, магазини за авточасти и книжарници, както и международни вериги супермаркети, с които работим вече почти пет години.
   Убедени сме, че с времето семейството на Гастра ще расте с всеки изминал ден и марката ни ще бъде синоним на качество , а ние ще се грижим винаги да ви поднасяме най удобните и иновативни решения на достъпни цени с високо качество.

Вносител и изключителен представител на италянски абразивни дискове GRANDINETTI и не на последно място вносител на секундно лепило MR SPIDER, произвеждано с най - висококачествено цианоакрилатно лепило на невероятно ниска цена.

  Струва ви се невъзможно ?

Това е Гастра – грижа за вашия дом и джоб !

Ключови думи:
МК ГРУП ЕООД ,MK GRUP EOOD ,уплътнители ,стоки за дома ,буфери ,стопери за врати ,уплътнители за врати тип четка ,самозалепващи уплътнители за врати прозорци ,мрежи против насекоми за врати и прозорци ,самозалепващи ленти ,самозалепващи филцови ,коркови ,плъзгачи за столове ,маси ,алуминиеви ,преходни лайсни за ламинат паркет ,самовулканизиращи ленти ,бишоп ,София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7918 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории