ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Строителство - ремонти,преустройства Мираж Д ЕООД
Мираж Д ЕООД
Мираж Д ЕООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителство и ремонти / Строителство - ремонти,преустройства
населено място: Пловдив - област / Община Асеновград
Адрес: Асеновград, ул. Марица 6
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ОЗЕЛЕНЯВАНЕ КАРТА

Мираж Д ЕООД - Строително - ремонтни дейности в Асеновград

Мираж Д ЕООД се намира в Асеновград и извършва довършително-ремонтни дейности, изграждане и ремонт на електрически и ВиК инсталации, окачени тавани

Строително-ремонтни дейности от Мираж Д ЕООД в Асеновград

Мираж Д ЕООД е с основен предмет на дейност строително ремонтни дейности. Седалището на фирмата се намира в град Асеновград. Висококвалифицираният екип от от професионалисти в сферата на строителството, извършват всички строителни дейности, необходими за перфектната визия на Вашия дом, офис, вила и дори градината.

Мираж Д ЕООД предлага на своите клиенти освен цялостни вътрешни ремонти и поставяне на топлоизолация, полагане на мазилки, изграждане на ВиК и електрически инсталации, озеленяване и цялостно оформление на двора.

За нуждите на своята дейност фирмата разполага с богат набор от професионални инструменти, както и екип от инженери, майстори, електричари и водопроводчици, с богат опит.

Мираж Д ЕООД  Ви гарантира бързо обслужване, коректност и най – вече високо качество.

Изграждане на електрически инсталации от Мираж Д ЕООД в Асеновград

Мираж Д ЕООД се занимава с изграждане, ремонт и поддръжка на цялостни електрически инсталации. В своята дейност фирмата използва само висококачествени материали и съобразява всяка инсталация с нуждите на клиента и изискванията за безопастност.

Мираж Д ЕООД предлага изграждане и ремонт на електроинсталации, подмяна на кабели и проводници, монтаж на осветителни тела, ключове, контакти , електрически табла, домофонни системи и всякакви други системи захранващи се от електрическата мрежа.

Изграждане на ВиК инсталации от Мираж Д ЕООД в Асеновград

Мираж Д ЕООД извършва и изграждане, ремонт и поддръжка на ВиК инсталации. Висококвалифицираните водопроводчици на фирмата предлагат монтаж и на всички видове санитария – мивки, тоалетни чинии, вани, душ кабини и други. Подменят стари съоръжения и изграждат наново цялостни инсталации, съобразени с всички норми и изсквания за безопастност. В своята дейност използват само висококачествени материали и специализирани инструменти, което гарантира и качеството на свършената работа.

В случай на проблем с Вашата ВиК мрежа, екипът на Мираж Д ЕООД, ще Ви посети на мясти и ще отстрани повредата по най-бързия начин.

Изграждане на окачени тавани от Мираж Д ЕООД в Асеновград

Мираж Д ЕООД предлага и проектиране и монтаж на окачени декоративни тавани от гипсокартон. Служителите на фирмата работят по методи одобрени от един от най-известните производители на този материал – KNAUF. Техния професионализъм, богат опит и качеството на вложените материали са част от факторите превърнали фирмата в една от водещите в бранша.

Ключови думи:
довършителни дейности Асеновград, строително ремонтни дейности Асеновград, изграждане ВиК инсталации Асеновград, ремонт ВиК инсталации Асеновград, изграждане електрически инсталации Асеновград, ремонт електрически инсталации Асеновград, подови облицовки Асеновград, окачени тавани Асеновград, оформяне дворове Асеновград, озеленяване Асеновград, полагане изолация Асеновград, топлоизолация Асеновград, miraj d eood
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8479 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории