ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителни материали Строителни материали - облицовъчен камък Милдет Шишков ЗСНМ
Милдет Шишков ЗСНМ
Милдет Шишков ЗСНМ
УСЛУГИ
дейност: Строителни материали / Строителни материали - облицовъчен камък
населено място: област Благоевград / Община Сатовча
Адрес: с. Крибул
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОДУКТИ КАРТА

Милдет Шишков ЗСНМ - Добив и обработка на гнайс в с. Крибул, обл. Благоевград

Фирма Милдет Шишков ЗСНМ се занимава с добив и обработка и търговия на облицовъчен камък гнайс. Производствената база се намира в село Крибул, област Благоевград.

Добив на гнайс от Милдет Шишков ЗСНМ в с. Крибул, обл. Благоевград

Милдет Шишков ЗСНМ - Добив и обработка на гнайс в с. Крибул, обл. Благоевград

Милдет Шишков ЗСНМ ЕООД е създадена през 2010 година в село Крибул, област Благоевград. Основен предмет на дейност на фирмата е добив, обработка и търговия с облицовъчен камък гнайс. Той е естествен камък, който се характеризира със здравина и издръжливост на атмосферните условия.

Продуктите се предлагат в различни варианти и цветове, в зависимост от желанието на клиента и за какво ще се използва. В производствената и складова база на Милдет Шишков ЗСНМ може да видите предлаганите продукти и да заявите необходимото Ви количество.

За нуждите на своето производство фирмата разполага със специализирана земекопна техника за добив на гнайс и специализиран транспорт за добития материал. Производствената база на Милдет Шишков е оборудвана със съвременни машини за обработка и разпределяне на камъка.

Обработка на гнайс от Милдет Шишков ЗСНМ в с. Крибул, обл. Благоевград

Милдет Шишков ЗСНМ ЕООД се занимава с обработката на облицовъчен камък гнайс. За целта разполага със специализирани машини за рязане, шлифоване и разпределяне на добития скален материал. В резултат да обработката се получават едри и дребни облицовъчни плочи, кокали, плочи за градеж и настилки и  стенарио. Те се използват в строителството за външни и вътрешни облицовки, градински пътеки и алеи и стенни декорации.

Всеки от вариантите на обработения гнайс се предлага в предлаганите от фирмата цветове - жълто, бяло, солево, кафяво, зелено, металик, петнисто и сиво.

Търговия на гнайс от Милдет Шишков ЗСНМ в с. Крибул, обл. Благоевград

Милдет Шишков ЗСНМ ЕООД се занимава с търговия на облицовъчен камък гнайс. Предлаганата гама от видове и цветове е на конкурентни пазарни цени. Фирмата разполага и със специализирана транспортна техника, с която извършва доставка на поръчаните продукти, до адрес посочен от клиента.

Ключови думи:
gneiss Bulgaria, плочи гнайс, freestone Bulgaria, милдет шишков зснм, mildet shishkov zsnm, добив гнайс Крибул Благоевград, обработка гнайс Крибул Благоевград, търговия гнайс Крибул Благоевград, добив облицовъчен камък Крибул Благоевград, обработка облицовъчен камък Крибул Благоевград, търговия облицовъчен камък Крибул Благоевград, жълт гнайс Крибул Благоевград, бял гнайс Крибул Благоевград, солев гнайс Крибул Благоевград, кафяв гнайс Крибул Благоевград, зелен гнайс Крибул Благоевград, гнайс металик Крибул Благоевград, петнист гнайс Крибул Благоевград, сив гнайс Крибул Благоевград, настилка гнайс Крибул Благоевград, градежен гнайс Крибул Благоевград, гнайс стенарио Крибул Благоевград, гнайс кокали Крибул Благоевград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11739 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории