ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Електроизолационни материали и изделия Мега Инженеринг
Мега Инженеринг
Мега Инженеринг
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Инсталации, техника / Електроизолационни материали и изделия
населено място: град Хасково / Южна Индустриална Зона
Адрес: ул. Южна 18 , (в непосредствена близост до Донидо)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ДОСТАВЧИЦИ КАРТА

Мега Инженеринг - Средства и системи за автоматизация в Хасково

Фирма Мега Инженеринг Хасково се занимава с проектиране на системи и средства автоматизация. Компанията извършва проектиране и изработване електро табла и производство на метални изделия. Мега Инженеринг предлага проектиране на системи за климатизация, вентилация и отопление, както и изготвяне на програми за автоматизация.

Мега Инженеринг-проектиране системи и средства автоматизация в Хасково

Фирма Мега Инженеринг град Хасково е с основна дейност проектиране, внедряване, разработка и поддръжка на системи и средства за автоматизация. Компанията е създадена през 1993 г. и непрекъснато се развива с областите на електрониката, автоматизацията и микропроцесорната техника. Мега Инженеринг предлага инженеринг в следните области:

  • системи за автоматизирано управление на индустриални процеси
  • пултове и ел. табла за управление
  • технически средства и ел. компоненти за автоматизация
  • внедряване на съоръжения и прибори за измервателна техника и автоматизация

Проектиране и изработване електро табла от Мега Инженеринг Хасково

Мега Инженеринг - Средства и системи за автоматизация в ХасковоМега Инженеринг е фирма, която извършва проектиране и изработване на електро табла. Тези табла са необходими за автоматизацията и управлението на процеси в строителството, винопроизводството, млекопроизводството, тютюневата промишленост, зърносъхранението, отоплението и климатизацията. Всички продукти, предлагани от Мега Инженеринг са произведени съобразно българските и европейските стандарти за качество.

Производство на метални изделия в град Хасково

Фирма Мега Инженеринг град Хасково се занимава и с производство на метални изделия. Компанията разполага със модерна техника за производство на: шкафове , ел. табла и кутии от неръждаема стомана. Част от оборудването, използвано в производството на металните изделия включва: CNC преса за маркиране и щанцоване, ръчна плазма, точкови апарати, CNC хидравличен абкант за огъване на ламарина, машини за рязане на метални листове, заваръчни колони.

Системи за климатизация, вентилация и отопление в град Хасково

Мега Инженеринг град Хасково извършва програмиране и проектиране на системи за автоматично управление. Компанията предлага системи за отопление, вентилация и климатизация. Този вид системи са необходими в бизнес, административни и обществени сгради, хотели и частни домове, болници и медицински центрове, производствени сгради, магазини и други обекти.

Изготвяне на програми за автоматизация от Мега Инженеринг град Хасково

Друга дейност, извършвана от Мега Инженеринг е изготвяне на програми за автоматизация. Тези програми са свързани с индустриални процеси като: постъпване на материали и следене за изходна продукция Мега Инженеринг спазва стандартите при създаването на програмите, като използва контролери за мониторинг и софтуерни приложения.

Фирма Мега Инженеринг ООД разполага с висококвалифициран персонал – инженерен и технически. Компанията се стреми да предложи разумно съотношение между качество и цената . 

Ключови думи:
Мега Инженеринг, Мега Инженеринг Хасково, проектиране системи автоматизация Хасково, проектиране средства автоматизация Хасково, проектиране електро табла Хасково, изработване електро табла Хасково, производство метални изделия Хасково, проектиране системи климатизация Хасково, проектиране системи вентилация Хасково, проектиране системи отопление Хасково, изготвяне програми автоматизация Хасково, системи автоматизирано управление Хасково, пултове управление Хасково, ел. табла управление Хасково, технически средства автоматизация Хасково, ел. компоненти автоматизация Хасково, Mega Injenering
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6578 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории