ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТРИВИЯ
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТРИВИЯ
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТРИВИЯ
МЕДИЦИНСКИ УСЛУГИ
>> Пластично възстановителни операции
>> Операции само за мъже
>> Премахване на мазнини и целулит
>> Корекция на тялото
>> Корекция на бюста
>> Корекция на лице и клепачи
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: град София / Челопечене
Адрес: Кремиковско шосе , х-л "Тривия
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТРИВИЯ - Пластична, естетична и реконструктивна хирургия София

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТРИВИЯ е специализиран в пластична, естетична и реконструктивна хирургия. МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТРИВИЯ се намира в град София.

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТРИВИЯ е специализиран в пластична, естетична и реконструктивна хирургия. Пациентите на Медицински център „Тривия”се настаняват в луксозно обзаведени стаи с едно и две легла и апартаменти с баня, телефон, спътникова телевизия и обслужване по стаите. На тяхно разположение са ресторант, дневен и нощен бар. Клиентите могат да наемат луксозна лимузина с шофьор. Пациентите и техните придружители ползват с предимство услугите на фитнес – център, фризьорски и козметичен салон. Организират се екскурзии до музеи, природни забележителности и исторически места в София и България. Далеч от шумния градски център, с оглед дискретността на извършваните операции, клиниката е разположена в парковата част на хотел – ресторант "Тривия Антик". Намира се на 5 км северно от София, на шосето за Кремиковци. Подстъпите към него са обозначени с табели, поставени на всички главни пътища. Центърът разполага с операционна зала, оборудвана със съвременна апаратура, осигуряваща извършването и на най – сложните операции. С домашния си комфорт, стаите за реанимация предразполагат към бързо възстановяване в следоперативния период, под пряко наблюдение на опитни лекари и медицински сестри. Операциите се извършват под местна (локална), епидурална или обща анестезия (упойка) чрез най – модерни технологии и медикаменти, което позволява изписването на пациента на следващия ден след операцията. В Центъра се извършват всички видове пластично – естетични, козметични и реконструктивни операции.

Директор и главен хирург – доц. Д – р Христо Бояджиев, ДМ, специалист по обща и пластична хирургия; експредседател на Българската секция по изгаряне и пластична хирургия (БСИПХ); член на Международната (IPRAS), Европейската (EPRAS), Балканската (BAPRAS) и Българската (BULAPRAS) конфедерации и асоциации по пластична, реконструктивна и естетична хирургия; Международната (ISBI) и Европейската (EBA) асоциации по изгаряне и Средиземноморския клуб по изгаряне (MBC). Заместник председател на БСИПХ. Първият български пластичен хирург, избран да представя страната в световния каталог "Who's Who in the Medicine and Health Care 2000 – 2001", стр. 116. Работи по специалността си от 40 години. Последователно е бил завеждащ отделение по пластична хирургия, завеждащ Детска клиника по изгаряне и пластична хирургия и завеждащ Секцията по изгаряне и пластична хирургия към ИНСМП "Пирогов". Завеждащ Клиника по изгаряне и пластика в Университетската болница в Камагуей, Куба, и Шеф на Българския екип в Клиниката по изгаряне и пластика в Триполи, Либия. Сътрудници на Центъра са изтъкнати специалисти по пластична, естетична и реконструктивна хирургия, лицево – челюстна и хирургия на ръката, анестезиолози и реаниматори. Членовете на екипа са специализирали в Германия, Франция, Чехия и Словакия, Латинска Америка, САЩ. Ако ползвате услугите на специалистите на Медицински център „Тривия”, ще останете изключително доволни както от качеството на работата им, така и от цените, които съобразно българския стандарт са много по – ниски спрямо тези в Западна Европа, Близкия Изток и Америка. Медицински център „Тривия” се намира в гр.София.

 

 

Ключови думи:
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ТРИВИЯ, MEDICAL CENTRE TRIVIYA, платична хирургия софия, естетична хирургия София, реконструктивна хирургия София, медицински центрове София, пластично възстановителни операции Тривия София, операции за мъже Тривия София, премахване на мазнини и целулит Тривия София, корекции на тяло Тривия София, корекции на бюст Тривия София, корекции на лице и клепачи Тривия София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 19241 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории