ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОР
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ
ДЕЙНОСТИ
Кабинети
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: град Бургас / Център
Адрес: бул. "Ст. Стамболов" №73
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СПЕЦИАЛИСТИ КАРТА

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ - Кабинет по ендокринология и неврохирургия в град Бургас

Медицински център "СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ" се намира в центъра на град Бургас. Лечебното заведение разполага с кабинети по ендокринология, неврохирургия, кардиология, неврология, хематология, съдова хирургия, ортопедия, нефрология, хирургия, урология, АГ, УНГ, офталмология и педиатрия. Медицински център "СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ" се намира в центъра на град Бургас.

Медицински център Св.Николай Чудотворец град Бургас разполага с кабинети по кардиология, неврология, урология, гинекология и други. Центърът е оборудван с медицинска техника като ехокардиогаф,ЕКГ,холтер,ехограф,скенер и други апарати. В медицинският център се извършва и лазертерапия и флуоресцентна ангиография. В Медицински център "СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ" работи д-р Топузян.

В кардиологичният кабинет на медицинският център лекуваме пациенти с съдови и кардиологични заболявания,налагащи интервенционално или медикаментозно лечение.

В кабинетът по неврология извършваме профилактика,консултации,диагностика и лечение на заболявания на периферната и централната нервна система в кабинет неврология към Медицински център Св. Николай Чудотворец.

В урологичният кабинет се диагностицират и лекуват заболяванията на пикочно-половата система.Най-честите заболявания при пациентите които се обръщат към нас са образуването на камъни в пикочната система.Заболяванията на простатната жлеза също са честа причина за посещение при уролога.В практиката си ние правим туморни маркери,цистоскопия,ехография и много други услуги.

В гинекологичните кабинети се извършват гинекологични прегледи,миркобиологични изследвания,взимане на материали за цитонамазка,ултразвуково изследвания,поставяне и премахване на противозачатъчна спирала диагностика и проследяване на бременността.

Медицинският център работи по програмата - ''Спри и се прегледай'', която е свързана с профилактика на дебелото черво и рак на маточната шийка

Ако имате нужда от помощ при здравословен проблем,нашият екип специалисти в областта на неврологията,урологията,кардиологията,ортопедия,хирургия и други специалности ще ви помогне,защото нашата мисия е да осъществяваме навременен и съвременен лечебен процес при болни с различни заболявания.

Ключови думи:
кардиология бургас, неврология бургас, хематология бургас, съдова хирургия бургас, ортопедия бургас, нефрология бургас, хирургия бургас, урология бургас, АГ бургас, офталмология бургас, педиатрия бургас, медицински център Бургас, медицински кабинети Бургас, хирургия Бургас, лазертерапия флуоресцентна ангиография бургас, д-р Топузян бургас
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9513 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории