ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове Медицински Център Мана
Медицински Център Мана
Медицински Център Мана
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: град София / Красно Село
Адрес: бл. 208, вх.3, ет.1, ап.1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ РАБОТНО ВРЕМЕ КАРТА

Медицински Център Мана - Лечение на безсъние в София, Красно село

Медицински Център Мана се занимава с лечение на заболявания на съня – сънна апнея, безсъние. Клиниката се намира в град София, район Красно село.

Лечение заболявания на съня от МЦ Мана в София, Красно селоМедицински Център Мана - Лечение заболявания на съня в София, Красно село

Медицински Център Мана предлага лечение на заболявания на съня. Лечебното заведение е собственост на Доктор Славчо Славчев. Той е специалист в областта на диагностиката и лечението на:

  • сънна апнея
  • безсъние
  • нарушения на съня

Неговият дългогодишен опит и професионална квалификация са причините, толкова много пациенти да посещават Медицински Център Мана. Доктор Славчев има богат професионален опит и вече повече от 20 години е съсредоточил кариерата си в диагностиката и лечението на болестите засягащи съня.   

Лечение на сънна апнея от Медицински Център Мана в София, Красно село

В Медицински Център Мана Доктор Славчо Славчев извършва диагностика и лечение на сънна апнея. Тя е заболяване на съня, при което се наблюдава запушване на горните дихателни пътища. В резултат болният спира да диша за около 20-30 секунди, след което се събужда са съвсем кратко, продишва и заспива отново. Целят този цикъл се повтаря 500-600 пъти през нощта. Сънната апнея може да причини и кардиологични и неврологични проблеми в следствие на некачествения сън, който се натрупва.

Заболяването не се лекува с медикаменти или оперативно. Започне ли веднъж, то е необратимо, но може да бъде коригирано чрез специална протеза. Тя поддържа увисналата носоглътка и по този начин подпомага нормалното дишане по време на сън, освобождавайки горните дихателни пътища.

Лечение на безсъние от Медицински Център Мана в София, Красно село

Медицински Център Мана предлага лечение на безсъние. То е най-често срещаното заболяване засягащо съня. Доктор Славчо Славов напомня, че това заболяване се дължи на факта, че ние сами вредим на нормалния си ритъм на сън и бодърстване. Основната причина за това е стресът. Грешно е и разпространеното у нас пиене на концентриран алкохол преди лягане с цел по-лесно заспиване. Лекарствата подпомагащи съня също не са за препоръчване, тъй като те предизвикват зависимост, с времето се налага увеличаване на дозата и влошават заболяването. В случай че не може те да заспите в рамките на 4-5 дни Доктор Славов препоръчва да потърсите лекарска помощ и да предприемате самолечение.

Ключови думи:
диагностика заболявания сън София Красно село, лечение заболявания сън София Красно село, лекари заболявания съня София, медицински център лечение сън София, клиника лечение съня София, лечение безсъние София Красно село, лечение сънна апнея София Красно село, диагностика сънна апнея София Красно село, Медицински Център Мана, Medical Centre Mana, medicinski centar mana
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 20418 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории