ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ ЕСТ
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА ООД
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА ООД
ПРОЦЕДУРИ
>> Всички процедури
>> Лифтинги на ЛИЦЕ, Лифтинг шевове на Сердев
>> Лифтинги на ТЯЛО, Лифтинг шевове на Сердев
>> Лифтинг шевове на Сердев за създаване на обем и проекция
>> Корекция на бюст
>> Корекция на бръчки и гънки на лицето
>> Ултразвукова липоскулптура
>> Липотрансфер
>> Корекция на клепачи - блефаропластика
>> Корекция на носа
>> Корекция на устни
>> Корекция на брадата
>> Корекции на уши
>> Филъри
>> Присаждане на коса
>> Ботулинов токсин
>> Химически пилинг
>> Лазери
>> Акне
>> Фотоепилация
>> Микродермабразио
>> Стрии
>> Козметична естетична хирургия
>> Естетични корекции на външни полови органи
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: град София / Красно Село
Адрес: ул. "20-ти април" №11
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА ООД - Медицински център за естетична хирургия София Красно Село

medicinski centur estetichna hirurgiq estetichna medicina, МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА ООД работи с високо технологична и компютъризирана апаратура. В центъра се извършват процедури като корекции на лице и на цяло тяло, лазерна епилация и присаждане на коса и много други. Своята дейност извършва на територията на град София.

За Нас

Извършват се всички видове естетични корекции на лицето, тялото и крайниците, както и присаждане на коса, лазерна епилация и др. Естетичните корекции включват всички методи за подмладяване и разхубавяване на пациентите в естетичната козметична хирургия, при дерматологични, съдови и гинекологични естетични проблеми и малформации. 

Д-л Николай СердевД-р Сердев е създател на методите за повдигане без белези на меките тъкани и кожата - лифтинги, наречени на негово име “Serdev Scarless Suture Methods” ”, които се използват във всяка област на лицето и тялото за корекция на начално или средно отпускане на кожата и меките тъкани. В областта на лицето: темпорален, супра-темпорален, среден и долен SMAS лифтинг, повдигане на веждите, изваждане на брадичката напред без импланти, стесняване на върха или базата на носа, корекции на уши и др. В областта на тялото и крайниците: повдигане на седалището, на гърдите, на вътрешната страна на бедрата и др. Тези неоставящи белези методи на еластично зашиване напълно заместиха старите методи на изрязване на кожа от лицето или други области на тялото с теглене на кожата в една посока. 

Формата на тялото и лицето може да се промени чрез отнемане или подпълване по области за постигане на красиви форми. 

Целулитът и напълняването се премахват окончателно с ултразвукова липоскулптура, която измести травматичната липосукция. Мастните клетки и мастните депа се унищожават, фигурата се оформя красиво. Положителен ефект е общото отслабване до нормално тегло, чрез активиране на ензимните системи и стягането на кожата от въздействието на ултразвука и запазване и стимулиране на колагена и еластичните влакна. 

Всяка зона на лицето се третира и оформя съобразно специфичните й проблеми - нос, устни, брадичка, скули, уши, клепачи. Коригира се ъгъла на веждите, очите и устата, бръчките, кожни петна, белези, акне, разширени капиляри, кожни тумори, окосмяване и др. Двойната брадичка и шията се коригират със специални методи. 

Екзодерм лифтинг е най-успешния метод на химичен пилинг за подмладяване, премахване на бръчките на лицето, дълбоки белези от акне и пигментации. Той превъзхожда лазерния пилинг поради създаването на многослоен колаген в кожата. Срещу 8 дни лечение, пациентите получават отново младостта на кожата на лицето си. 

При всякакъв вид разреждане на косата и оплешивяване се извършва присаждане на артифициална коса с най-доброто в момента - биофибри, които остават трайно и не се различават от естествените косми. Ефектът е веднага и пациентите се връщат на работа същия ден и могат да се къпят. Дължината и прическата са по избор. Не се изисква специална поддръжка освен спазване на основни правила. Това е единственият метод за сгъстяване на косата, покриване на отделни петна и области, последствия от изгаряния и следоперативна липса на коса. 

Формата на гърдите се коригира съобразно общите пропорции на тялото. Изполазват се импланти с безвреден физиологичен разтвор, поставени под гръдния мускул, за да не увисват и да не се очертават, а намаляване и повдигане се извършва с ултразвук през точковиден белег както и в комбинация с други методи. Повдигане се извършва и по методите д-р Сердев. 

Неоперативно се повлияват стрии, пигментации, окосмяване, използва се вакуумен пилинг за изглаждане на белези и стрии, електромикрохирургия за премахване на кожни тумори, разширени капиляри, специфична епилация. 

Фотоепилацията сега е по - евтина, по - ефективна и удобна от традиционалните методи на обезкосмяване.

Ключови думи:
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА ООД, medicinski centur estetichna hirurgiq estetichna medicina, корекции лице, корекции тяло, корекции крайници, лифтинги, миниинвазивни лифтинги, повдигане седалище, лазерна епилация, естетична медицина, естетична хирургия, присаждане коса, естетична медицина София, пластична хирургия Красно Село.
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 25954 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории