ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински кабинети МЕДИЦИНСКИ КАБИНЕТ ЗДРАВЕЦ
МЕДИЦИНСКИ КАБИНЕТ ЗДРАВЕЦ
МЕДИЦИНСКИ КАБИНЕТ ЗДРАВЕЦ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> доктор Иво Здравков
>> Какво лекуваме
>> Първично посещение
>> Как лекуваме
>> Масаж
>> VEGA TEST
>> Цени
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински кабинети
населено място: град София / Триадица
Адрес: ул."Парчевич" №21 , ет.1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРИЯТЕЛИ КАРТА

МЕДИЦИНСКИ КАБИНЕТ ЗДРАВЕЦ - Китайска природна медицина Диагностика Лечение София Триадица

В МЕДИЦИНСКИ КАБИНЕТ ЗДРАВЕЦ се набляга на холистичния подход в диагностиката и лечението, китайска и природна медицина. От услугите на кабинета можете да се възползвате в град София.

zdravecМедицински кабинет ЗДРАВЕЦ

Здравейте и добре дошли в страницата на медицински кабинет Здравец !

Ако сте разочаровани от официалната медицина или не желаете да приемате лекарства и вярвате в природните методи на лечение, Вие сте попаднали на точния адрес.

Създаден през 1993 год. от д-р Здравков – психиатър, специалист по акупунктура, кабинет Здравец постепенно се утвърди като един от водещите кабинети по Китайска и природна медицина благодарение на доказалите се от древността диагностични и лечебни методи.

След като прекрачите прага на кабинета Вие попадате в уютна, спокойна и релаксираща атмосфера, създадена от вниманието, подкрепата и любовта, с която Ви обгражда колектива.

В кабинет Здравец е застъпен холистичния подход в диагностиката и лечението.

Според Китайската медицинина човек е посредник между небето и земята и той трябва да е в хармонични взаимоотношения както със самия себе си, така и с околната среда, в противен случай се разболява. Чрез диагностичните методи на разговор /анамназа/, наблюдение на тялото и езика и палпация на пулса може много бързо и точно да се установят дисхармоничните модели на поведение на пациента довели до нарушение в неговата жизнена енергия и възникване на заболяването.
За да се получи една по-широка представа за функционалните нарушения на основните органи и системи, ние използваме и съвременна компютърна, електропунктурна диагностика по метода на японския професор Накатани. Така пациента може веднага да види на екрана резултата
от работата на свойте органи. Този метод е много полезен както за профилактика, така и за ранно откриване на заболявания.

Цялостната точна диагностика е необходимост за едно успешно лечение, което ние постигаме с доказали се от древността методи като акупунктурата, мокса аурикулопунктура, масаж, билколечение в съчетание с по-съвременни методи като рейкитерапия, хомеопатия и лазертерапия.
Кабинет Здравец предмно е предпочитан от пациенти от цялата страна подложени на стрес, емоционално пренапрежение, неврози, вегетативна дистония, болкови синдроми, заболявания на костно-ставно-мускулния апарат, неврологични, гинекологични заболявания,
напълняване, стерилитет и др.

За доброто здраве е необходимо и правилно и здравословно хранене. Затова ние с радост можем да предложим на нашите пациенти да тестват своята поносимост към 240 вида храни и подправки чрез VEGA тест и да установят, кои храни са здравословни за тях както и да получат полези съвети.
Благодарение на компетентната помощ и подкрепа на нашите специалисти можете да си възвърнете не само здравето, но и да постигнете хармония на духа, душата и тялото и отново живота Ви да стане радост.

Благодарим на хилядите хора за доверието!

Адрес:  София  ул. ” П. Парчевич”  21

тел. 953 4102  ; 954 8318     е-mail: zdravkov@doctor.bg

М-К  ЗДРАВЕЦ  ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ   ЛЕКАР  ПРАКТИКУВАЩ  АКУПУНКТУРА.

За справка ползвайте горните телефони.

Ключови думи:
МЕДИЦИНСКИ КАБИНЕТ ЗДРАВЕЦ, MEDICINSKI KABINET ZDRAVEC, китайска медицина, китайска медицина София, природна медицина, природна медицина София, холистичен кабинет, холистичен кабинет София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 14778 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории