ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински лаборатории МЕДИКО ТЕХНИЧЕСКА ОРТОДОНТСКА ЛАБОРАТОРИ
МЕДИКО ТЕХНИЧЕСКА ОРТОДОНТСКА ЛАБОРАТОРИЯ ПОЛИ КОВАЧЕВА
МЕДИКО ТЕХНИЧЕСКА ОРТОДОНТСКА ЛАБОРАТОРИЯ ПОЛИ КОВАЧЕВА
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Връзки
>> Продукти
>> Услуги
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински лаборатории
населено място: град София / Сердика
Адрес: ул. "Козлодуй" №81 , вход откъм ул. "Княз Борис"
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

МЕДИКО ТЕХНИЧЕСКА ОРТОДОНТСКА ЛАБОРАТОРИЯ ПОЛИ КОВАЧЕВА - Ортодонтска Лаборатория Дентални Услуги София Сердика

В МЕДИКО - ТЕХНИЧЕСКА ОРТОДОНТСКА ЛАБОРАТОРИЯ ПОЛИ КОВАЧЕВА се изработват всички видове ортодонтски апаратчета-шини за коригиране на зъбно-челюстни деформации както при деца, така и при възрастни. Шините са изработени от висококачествени материали внос от Германия и Франция. Пластмасовите ортодонтски апарати се изработват в различни цветове и различни картинки, които се вграждат в него, в зависимост от желанието на децата. Лабораторията се намира в град София.

МЕДИКО ТЕХНИЧЕСКА ОРТОДОНТСКА ЛАБОРАТОРИЯ ПОЛИ КАВАЧЕВА е първата частна ортодонтска лаборатория, създадена през 1996 година. В нея се изработват всички видове ортодонтски апаратчета ( шини ) за коригиране на зъбно – челюстни деформации при деца, а при необходимост и при възрастни. Правят се следните видове ортодонтски апарати: лингвална пластинка – с един или няколко винта, с наклонена равнина, хоризонтални плоскости; апарат на Клампт, моноблок; активатор – всички модификации; twin block; пендулум; апарат за бързо разширение с пръстени или пластмасови капи; ретайнери и позиционери за след сваляне на брекети; шини за бруксизъм и избелване на зъби от мека пластмаса. В лабораторията се оформят и бели модели за контрол при лечение. Материалите с които се изработват шините, са първокачествени от – Германия, Франция и Италия. Пластмасовите ортодонтски апарати се изработват по желание на детето в различни цветове, също може да си избере и различни картинки, които се вграждат в апаратчето. Сроковете за изработване са по договаряне със стоматолога. МТЛ – Поли Ковачева се намира в гр.София.

Ключови думи:
МЕДИКО - ТЕХНИЧЕСКА ОРТОДОНТСКА ЛАБОРАТОРИЯ ПОЛИ КОВАЧЕВА, Ортодонтска Лаборатория Дентални Услуги София Сердика, лаборатория София, ортодонтски апаратчета София, коригиране зъбно челюстни деформации при деца, ортодонтски апарати София, стоматологична лаборатория София, зъболечение МЕДИКО ТЕХНИЧЕСКА ОРТОДОНТСКА ЛАБОРАТОРИЯ ПОЛИ КОВАЧЕВА СОФИЯ, лингвална пластинка, апарат на Клампт, активатор, пендулум, апарат за бързо разширение, ретайнери, позиционери, брекети, шини за бруксизъм, избелване на зъби, twin block
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 12846 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории