ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Мебели и обзавеждане Медицинско обзавеждане, оборудване Медигрей
Медигрей
Медигрей
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Мебели и обзавеждане / Медицинско обзавеждане, оборудване
населено място: град Пловдив / Христо Ботев
Адрес: ул. Радовиш 20, Ет.2, офис 6
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОЕКТИРАНЕ КАРТА

Медигрей - Диагностика и контрол рентгенова апаратура Пловдив

Медигрей ЕООД се занимава с диагностика на рентгенова апаратура и контрол на качеството на медицински рентгенови апарати в град Пловдив. Предлага проектиране на рентгенови кабинети и програми за рентгенова апаратура.

Медигрей ООД е фирма в град Пловдив, която се занимава с предоставяне на услуги в областта на контрола на качеството при медицински рентгенови апарати. Компанията извършва проектиране на рентгенови кабинети и програми за рентгенова апаратура.

Диагностика рентгенова апаратура от Медигрей

Медигрей ООД извършва диагностика на пускови изпитания, оценка на параметрите, изработване и консултация за програми по контрол на качеството и подобряване работния процес на медицинска рентгенова апаратура. Компанията е създадена с цел да предоставя услуги по контрола на качеството при медицински рентгенови апарати. За целта фирмата разполага със съвременна измерителна апаратура и екип от висококвалифицирани специалисти в тази област.

Контрол на медицински рентгенови апарати от Медигрей

Служителите, работещи в Медигрей ООД са специалисти дългогодишен професионален опит в сферата на разработване методи за контрол на параметрите на рентгенови апарати. Фирмата се занимава с въвеждане в експлоатация на рентгенови апарати. Медигрей ООД притежава лиценз за провеждане на дейността си с помощта на съвременна измервателна техника.

Проектиране на рентгенови кабинети от Медигрей

Медигрей ЕООД извършва проектиране на рентгенови кабинети. Фирмата предоставя протоколи за изпитване на апаратите и заземяването, договори за сервизно обслужване, доставка и протоколи за сервиз и монтаж на рентгеновите апарати.

Медигрей ЕООД предлага пускови изпитания и проверка на физико-техническите параметри на медицинска диагностична апаратура, както и консултиране и изработка на програми за контрол на качеството.

Проектиране на програми за контрол на рентгенова апаратура от Медигрей

Медигрей ООД разполага с екип от висококвалифицирани професионалисти по проектиране на програми, които служат за контрол на качеството на медицинска рентгенова апаратура. Компанията извършва контрол на качеството, чрез програми, тестове и проверка на техническото състояние на апаратурата.

В Медигрей ЕООД извършваме консултации за последваща клинична експлоатация и подобряване на работния процес, с цел достигане на по-добри клинични резултати.

Ключови думи:
диагностика рентгенова апаратура Пловдив, контрол рентгенови апарати Пловдив, проектиране рентгенови кабинети Пловдив, програми за контрол рентгенова апаратура Пловдив, медицинаска техника Пловдив, контрол качеството рентген Пловдив, медицински рентгенови апарати Пловдив, проектиране рентгенови кабинети Пловдив, контрол качество рентгенови услуги Пловдив, консултации изграждане рентгенови кабинети Пловдив,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 12565 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории