ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Производство Производство мебели Мебелна фабрика Димов
Мебелна фабрика Димов
Мебелна фабрика Димов
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Производство / Производство мебели
населено място: град Силистра / Център
Адрес: ул. Тутракан 4
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ДИСТРИБУТОРИ КАРТА

мебели Димов - Производство на корпусна мебел в Силистра

Мебелна фабрика Димов град Силистра, произвежда мека и корпусна мебел. При нас ще намерите обзавеждане за антре, детска стая, кухня и спалня.

Димов е мебелна фабрика на територията на град Силистра. Компанията разполага с производствена база, в която се произвежда мека и корпусна мебел. В мебелна фабрика Димов ще намерите разнообразие от обзавеждане за антре, детска стая, кухня и спалня.

Обзавеждане за антре от Мебелна фабрика Димов в град Силистра

мебели Димов - Производство на корпусна мебел в СилистраМебелна фабрика Димов произвежда и предлага в търговската мрежа обзавеждане за антре. Обзавеждането е с функционално и удобно разпределение и включва: място за окачване на дрехи, гардероби, шкафове, закачалки и други мебели. При нас ще намерите богата гама обзавеждане за антре е разнообразни цветове, размери и модели.

Обзавеждане за детска стая от Мебелна фабрика Димов в град Силистра

В мебелна фабрика Димов ще намерите голямо разнообразие на обзавеждане за детската стая на Вашият малчуган. Мебелите предлагани от нас са харесвани и предпочитани от нашите клиенти. Детските легла са атрактивни, удобни и на достъпни цени. В Мебелна фабрика Димов ще намерите всичко необходимо за детската стая на Вашето дете гардеробчета, спални, детски легла, декоративни възглавнички.

Кухненско обзавеждане от Мебелна фабрика Димов в град Силистра

Обзавеждането за кухня, произведено от мебелна фабрика Димов е със собствен стил, красиво и функционално. Добре обученият екип, качествените материали и високопроизводителните машини са гаранция за качеството на предлаганото от нас обзавеждане за кухни. С мебели Димов, Вашият дом ще бъде уютен и комфортен.

Обзавеждане за спалня от Мебелна фабрика Димов в град Силистра

В Мебелна фабрика Димов ще намерите всичко необходимо за обзавеждането на Вашата спалня. Ние предлагаме спални, легла, гардероби, шкафчета, тоалетки, скринове и други мебели. Продуктите, произведение от Димов са подходящи за дома, хотела и офиса. Нашата цел е да предложим в търговската мрежа, обзавеждане с уникален дизайн, изработено с качествени материали и на достъпни цени.

Мебелна фабрика Димов град Силистра разполага с производствена база, разположена върху площ от 6 хил. кв. м. Във фабриката работят над 100 служители – висококвалифицирани и с богат опит. Компанията, постоянно инвестира в нови машини за изработката на мебели, с цел постигане на високо ниво на модернизация. В цех Корпусна мебел се изработват широк спектър от изделия за бита, офис и хотелско обзавеждане и спални комплекти.

Обзавеждането за кухни, спални и детски стаи, произведено от мебелна фабрика Димов се отличава със собствен стил и неповторим дизайн. Основната цел на нашата фабрика е да предложим в търговката мрежа, нови модели на достъпни цени и с високо качество. Продуктите, произвеждани и предлагани от нас, създават удобство, уют и стил.

Ключови думи:
обзавеждaне антре Силистра, обзавеждане спални Силистра, обзавеждане за кухня Силистра, обзавеждане детска стая Силистра, кухненско обзавеждане Силистра, спални комплекти Силистра, обзавеждане дневни стаи Силистра, мебели спалня Силистра, производство мебели спални Силистра, производство спални комплекти Силистра, производство корпусна мебел Силистра, производство хотелски мебели Силистра, производство обзавеждане хотели Силистра, производител мебели Силистра, мебелна фабрика Силистра,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 17807 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории