ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Производство Производство мебели МЕБЕЛИ НАЧЕВИ
МЕБЕЛИ НАЧЕВИ
МЕБЕЛИ НАЧЕВИ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Производство / Производство мебели
населено място: град Сливен / Център
Адрес: бул. Хаджи Димитър 20
Телефони: *4636
E-mail: използвай бутона изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ДИСТРИБУТОРИ КАРТА

МЕБЕЛИ НАЧЕВИ - Производство и търговия на мебели в Сливен

Фирма МЕБЕЛИ НАЧЕВИ е специализирана в производството и търговията на висококачествени мебели. Производствената база на дружеството се намира в гр. Сливен.

Производство на мебели от МЕБЕЛИ НАЧЕВИ в гр. СливенМЕБЕЛИ НАЧЕВИ - Производство и търговия на мебели в Сливен

Мебели Начеви е създадена през 1991 година с основен предмет на дейност производство и търговия на висококачествени мебели. За целта фирмата е изградила съвременно оборудвана производствена база в град Сливен. Мебели Начеви разполага с екип от висококвалифицирани дизайнери, проектанти, монтажници и тапицери, които създават едни от най-качествените меки мебели в страната. Част от продуктите се изнасят в страни като САЩ, Русия, Египет, Великобритания, Испания, Гърция, Кипър, Албания, Грузия, Азербайджан.

за производството на мебелите марка НАЧЕВИ се използват висококачествени материали - отлежала дървесина, качествени букови трупи, масивно дърво, италиански кожа, тъкани дамаски с широка гама цветове.

Фирмата предоставя на своите клиенти гаранция за всеки закупен продукт. За мебелите от естествена кожа и тъкана дамаска гаранцията е 2 години, а за тези от изкуствена кожа – 1 година.

Мебели Начеви е първият производител в България на класическа мебел с обемно обработени елементи от масивно дърво, отличаващи се с високо качество и стил. За това при избора на мебели за Вашия дом, хотел или офис, не се колебайте да се доверите на неговите продукти.

Търговия на мебели от МЕБЕЛИ НАЧЕВИ в гр. Сливен

МЕБЕЛИ НАЧЕВИ извършва търговия с висококачествени мебели на територията на страната и чужбина. За целта фирмата разполага с добре развита дистрибуторска мрежа и специализиран транспорт.

В изложбената зала на МЕБЕЛИ НАЧЕВИ може да видите голяма част от продуктите или да разгледате каталозите с производствените серии мека мебел. Фирмата предлага и професионална дизайнерска консултация за избор на най-подходящите за Вас мебели. Съвместно с проектантите на МЕБЕЛИ НАЧЕВИ може да създадете и собствен модел който да поръчате за изработка от материали, подхождащи на Вашия интериор и вкус.

Фирмата осигурява транспорт на закупените мебели, на посочен от клиента адрес и в удобно за него време.

Ключови думи:
мебели Начеви, mebeli nachevi, nachevi design, мебели Начеви Сливен, дизайнерска консултация мебели Начеви, колекции фирма Начеви, производство мебели Сливен, производство висококачествени мебели Сливен, търговия мебели Сливен, търговия висококачествени мебели Сливен, продажба мебели Сливен, продажба висококачествени мебели Сливен, търговия дивани Сливен, производство дивани Сливен, производство табуретки Сливен, кожени мебели Сливен, кожени дивани Сливен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 16280 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории