ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински лаборатории МДЛ Русев
МДЛ Русев
МДЛ Русев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински лаборатории
населено място: град София / Младост 1
Адрес: ул. Димитър Моллов 1 (в двора на УМБАЛ Св. Анна)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НЗОК КАРТА

Лаборатория образна диагностика - Ядрено магнитен резонанс в София, Младост 1

Медико-диагностична лаборатория Русев извършва образна диагностика, ядрено магнитен резонанс, магнитно-резонансна томография и диагностика на всички видове заболявания. Фирмата разполага с верига лаборатории в София, Пловдив, Варна, Бургас и Плевен.

Лаборатория образна диагностика в София, Пловдив, Варна, Бургас и Плевен

Медико - диагностични лаборатории Русев ЕООД е най-голямата и най-старата в България частна медицинска структура за специализирана ядрено магнитен резонанс.

Ядрено магнитен резонанс от МДЛ Русев

Най-често ядрено магнитен резонанс (ЯРМ) се използва за диагностика при съмнение за тъканна травма на минискус, хрущял, при кръстни връзки и кисти. Предимствата на ЯРМ са, че е по-безболезнена от артрографията и артроскопията и не нарушава структурата на ставата, дава повече 3-D проекции и изображението е записано а не е моментно

Магнитнорезонансното изобразяване е иновативен метод в областта на образните диагностици. Магнитнорезонансният апарат може да изобразява анатомични срезове от всяка една част на човешкото тяло. В сравнение с компютърната томография и ехографията, техниката е по-скъпа, технически по-сложна и авангардна и теоритично по-трудна за разбиране. Основните компоненти на магнитнорезонансния апарат са много силен магнит, радиотрансмитер, радиочестотна приемаща спирала и разбира се компютър.

Магнитно резонансна томография от МДЛ Русев

Магнитно - резонансната томография (МРТ) e несравнима по обективност за преценката мозъчното състояние, гръбначния мозък, мозъчните обвивки и стомахчета, мускулите на езика, устата и лицето, простатата, жлъчните пътища, хипофизата, матката, яйчниците, тестисите и всички стави. Магнитно-резонансната томография се отличава от останалите скенери с отсъствието на вредни за здравето йонизиращи лъчения.

Иновативната апаратура дава възможност за изследване на вените и артерийте на шията и главата, крайниците и тялото без използване на контрастни материи. В ежедневния обем на работа влизат спецаилизирани и стандартни изследвания на периферната и централна централната нервна система, опорно-двигателния апарат, очите, ушите, всички коремни органи и структурите на шията и таза.

Екип специалисти от МДЛ Русев

Съвместно с магнитно-резонансната диагностика, МДЛ Русев разполага с екип от специалисти, развиващ класическите рентгенови методики и компютър – томографска диагностика, както и комплексната мамографска и ехографска оценка на състоянието на млечните жлези.

Медико-диагностични Лаборатории Русев първи в България разполагат с архив и дигитална връзка, даващи възможност за качествена и бърза консултантска помощ.

Ключови думи:
лаборатория образна диагностика София, образна диагностика София Младост 1, ядрено магнитен резонанс, ядрено магнитен резонанс София, магнитно резонансна томография София , МРТ София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 15456 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории