ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински лаборатории МДЛ доктор Тодор Тодоров
МДЛ доктор Тодор Тодоров
МДЛ доктор Тодор Тодоров
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински лаборатории
населено място: град Велико Търново / Варуша
Адрес: ул. Бузлуджа 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ЛАБОРАТОРНО ОБОРУДВАНЕ КАРТА

МДЛ доктор Тодор Тодоров - Медико-диагностична лаборатория във Велико Търново

В МДЛ доктор Тодор Тодоров в град Велико Търново се извършват излседвания на биологичен материал, цитологични изследвания и хистопатология на тумори.

Медико-диагностична лаборатория доктор Тодор Тодоров Велико Търново

МДЛ доктор Тодор Тодоров е медико-диагностична лаборатория в град Велико Търново. В нея се извършват следните изследвания: излседвания на биологичен материал, цитологични изследвания, хистопатология на тумори.

Изследвания биологичен материал в МДЛ д-р Тодор Тодоров Велико Търново

МДЛ доктор Тодор Тодоров в град Велико Търново извършва изследвания на биологичен материал. В лабораторията се изследват всички видове биологични материали като: кръв, урина и други биологични материали материали. Процедурите на вземане на биологичен материал от пациента са от съществено значение за отстраняване и намаляване на риска от евентуални заболявания. За това е необходимо стриктно да се спазват общоприетите изисквания в предлабораторния етап на анализа. Преди и по време на вземането на материал за изследване се осигурява физически и психически покой на пациента. Кръв за изследване се взема по възможност в седнало положение на пациента. При повторни и следващи изследвания, кръвта се взема в същото положение на тялото, както при предходното вземане, за да се осигури сравнимост на резултатите.

Цитологични изследвания от МДЛ доктор Тодор Тодоров Велико Търново

В МДЛ доктор Тодор Тодоров се извършват цитологични изследвания. Те представляват микроскопско изследване на клетките, ексфолирани от повърхността на маточната шийка и от цервикалния канал, за белези на атипизъм. Прилагат се широко като скринингов метод за откриване на преканцерозите на маточната шийка. Преди вземане на материала пациентката не трябва да е правила промивки и други влагалищни процедури.

В съпровождащата цитонамазките документация се дават свдения за лъчеви изследвания, менструалния цикъл, приемани хормонални препарати или други обстоятелства, които предизвикват промени в ексфолираните клетки.

Хистопатология на тумори от МДЛ доктор Тодор Тодоров Велико Търново

В МДЛ доктор Тодор Тодоров в град Велико Търново се извършва хистопатология на тумори. Тези тумори се характиризират с клетки от типа на фибробластите, лежащи в миксоидна основна субстанция. В зависимост от размера на атипичност, от митозите и от нарастването са оформени подгрупи, които имат за цел да комбинират хистопатологичните критерии с прогнозата. Различават се по: доброкачесвени, злокачествени, гранични или междинни форми.

Лабораторията разполага с необходимия обем реактиви за рутинно и хистохимично изследване, както и туморни маркери.

Ключови думи:
медико диагностична лаборатория Велико Търново, излседвания биологичен материал Велико Търново, цитологични изследвания Варуша Велико Търново, хистопатология тумори Велико Търново, лаборатории варуша Велико Търново, MDL Doktor Todor Todorov
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12533 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории