ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Многопрофилни болници МБАЛ Централ Хоспитал Пловдив
МБАЛ Централ Хоспитал Пловдив
МБАЛ Централ Хоспитал Пловдив
ОТДЕЛЕНИЯ
Онкология
Неврология
Хематология
Палиативни грижи
ОАИЛ
дейност: Медицина и здравеопазване / Многопрофилни болници
населено място: град Пловдив / Широк Център
Адрес: бул. Васил Априлов №20 Б
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ГРИЖА В ДОМА КАРТА

МБАЛ Централ Хоспитал Пловдив - Специализирана онкологична болница Пловдив, Център

МБАЛ Централ Хоспитал град Пловдив е специализирана Многопрофилна болница за активно лечение на онкологични, хематологични и неврологични заболявания.

МБАЛ Централ Хоспитал град Пловдив

МБАЛ Централ Хоспитал в град Пловдив е специализирана болница за лечение на онкологични, хематологични и неврологични заболявания при пациенти от цялата страна. В болницата се прилага стратегия за комплексна национална здравна политика против рака. Централ Хоспитал има договор с НЗОК. В болницата работят водещи онколози от страната. МБАЛ Централ Хоспитал се намира в град Пловдив. Многопрофилната болница за активно лечение е оборудвана със съвременна медицинска апаратура, разполагаме с 60 легла в луксозни стаи със собствен санитарен възел.

В Централ Хоспитал провеждаме следдипломно обучение по Медицинска онкология, лъчелечение, курсове за повишаване на квалификацията по отделните направления в онкология и хематология.

Лечение на онкологични заболявания в МБАЛ Централ Хоспитал Пловдив

В МБАЛ Централ Хоспитал в град Пловдив се извършва лечение на онкологични заболявания болни при пациенти от страната. Болничното заведение разполага с Онкологично отделение. Лечението на здравно осигурените онкологично болни пациенти е напълно Безплатно. Целта на отделението по онкология е да осигури квалифицирана ранна оценка, прогноза за хода на онкологичната болест и адекватна специфична медикаментозна терапия. В МБАЛ Централ Хоспитал се извършва лечение с бифосфонати на тумори със следните локализации: рак на гърда, бял дроб, дебело и право черво, яйчник, маточна шийка, стомах, черен дроб, жлъчни пътища и жлъчен мехур, панкреас, мозък и други. МБАЛ Централ Хоспитал Пловдив извършва научна и научно-приложна дейност в областта на рака и участва в национални и международни проучвания.

Лечение на хематологични заболявания МБАЛ Централ Хоспитал Пловдив

МБАЛ Централ Хоспитал в град Пловдив предлага лечение на пациенти с хематологични заболявания от цялата страна. МБАЛ Централ Хоспитал има сключен договор с НЗОК за прегледи с направления от личен лекар, както и за лечение по всички хематологични клинични пътеки за лечение на левкемии, полицитемия, анемии,  лимфоми и други. За улеснение на пациентите, прегледите и приемането на пациенти в клиниката по Хематология се извършва своевременно и без излишно чакане. Лечението на пациентите в МБАЛ Централ Хоспитал е грижа на мотивиран персонал, като двама от специалистите са с квалификация за лечение на болни от Франция и Великобритания. След като приключи лечението, пациентите остават под наблюдение и имат право на безплатни прегледи.

Лечение на неврологични заболявания МБАЛ Централ Хоспитал Пловдив

МБАЛ Централ Хоспитал Пловдив разполага с отделение по неврология в което се извършва извършва диагностика и лечение на всички заболявания на централната и периферната нервна система. Лечението на неврологични заболявания при пациенти се осъществява от лекари специалисти с богат практически опит в тази област на медицината. 

МБАЛ Централ Хоспитал Пловдив има сключен договор с Национална Здравноосигурителна каса (НЗОК) и провеждаме лечение по клинични пътеки на здравно осигурени лица.

Ключови думи:
МБАЛ Централ Хоспитал Пловдив, специализирана онкологична болница Пловдив Център, лечение онкоболни Пловдив, лечение неврологични заболявания Пловдив, лечение хематологични заболявания Пловдив, Палиативни грижи Пловдив, MBAL CENTRAL HOSPITAL, Отделениe Онкология Пловдив, Отделение Неврология Пловдив, Отделение Хематология Пловдив, Палиативни грижи Пловдив, частна болница Пловдив, онкологична болница Пловдив, частна болница НЗОК Пловдив, специалисти онколози Пловдив, очна хирургия Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 13418 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории