ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Многопрофилни болници МБАЛ Тетевен доктор А Пешев
МБАЛ Тетевен доктор А Пешев
МБАЛ Тетевен доктор А Пешев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Многопрофилни болници
населено място: Ловеч - област / Община Тетевен
Адрес: гр Тетевен ул Димитър Благоев 62
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС АПТЕКА КАРТА

МБАЛ Тетевен доктор А Пешев - Многопрофилна болница активно лечение в град Тетевен

МБАЛ Тетевен доктор А Пешев е многопрофилна болница за активно лечение в град Тетевен.Болницата пряко обслужва пациенти от общините Тетевен и Ябланица,а също така и пациенти от цяла България.

Многопрофилна Болница за активно Лечение Тетевен доктор Ангел Пешев обслужва пациенти от страната, както и пряко общините Ябланица и Тетевен. Предлага лечение по направления като гастроентерология, вътрешни болести, нефрология, кардиология,белодробни болести, ендокринология и много други заболявания.

МБАЛ Тетевен доктор А Пешев разполага с диагностично консултативен, стационарен и административно стопански блок.

В диагностично консултативния блок на болницата се извършват видове рентгенографични, рентгеноскопични и контрастни рентгенови изследвания. Отделението разполага с томографски кабинет в който се извършат изследвания на тяло, глава и костна плътност-триизмерно изображение.

Клиничната лаборатория в диагностично консултативния блок е оборудвана с модерна лабораторна техника. Изпълняват се изследвания като:Хематологични, Елекролити, обмяна кръвни газове и pH, показатели на фибринолизата и показатели на кръвосъсирването.

Стационарният блок разполага с вътрешно отделение предлагащо лечението на болни с неврологични заболявания, интоксикации, алергии, хематологични, гастроентерологични и други. Отделението разполага с иновативна медицинска апаратура и осигурява денонощна помощ и прием на пациенти от спешен и планов порядък.

В кардиологичното одтеление на стационарния блок се осъществява лекуването на заболяваниоя свързани със съдечно-съдовата система, кардиологична помощ и мониторинг на жизненоважните функции. То е оборудвано с дефибрилатор, монитори, ехограф, велоергометър, ЕКГ апарати и холтер.

Неврологичното отделение в блока извършва лечение и диагностика на заболявания на периферната и централна нервна система, интензивна терапия, хоспитализация на пациенти с разстроиства-остри и рискови състояния на кръвообръщението в мозъка. Отделението разполага с електромиограф, доплеров сонограф, монитори и електроенцефалограф.

Административно-стопанския блок на МБАЛ Тетевен доктор А Пешев включва: регистратура, техническа служба, счетоводство, кухня, бюфет, пералня, стерилизационна и други.

Ключови думи:
МБАЛ Тетевен, болници Тетевен, многопрофилна болница Тетевен, болница за активно лечение Тетевен, лечение пациенти Тетевен, лечение пациенти Ябланица, Клиничната лаборатория Тетевен, лекуване на заболявания на сърдечно-съдовата система Тетевен, кардиологична помощ Тетевен, Неврологичното отделение, лечение и диагностика на заболявания на периферната и централна нервна система Тетевен, интензивна терапия Тетевен;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 14650 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории