ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Специализирани болници МБАЛ Еврохоспитал
МБАЛ Еврохоспитал
МБАЛ Еврохоспитал
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Специализирани болници
населено място: град Пловдив / Коматево
Адрес: ул. Коматевско шосе 79
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРИЕМНИ КАБИНЕТИ КАРТА

МБАЛ Еврохоспитал - Гастроентерологично и ортопедично отделение Пловдив

Частна многопрофилна болница за активно лечение град Пловдив разполага с отделения по: вътрешни болести, гастроентерология, хирургия, ортопедия и образна диагностика.

Многопрофилна болница за активно лечение Еврохоспитал в град Пловдив, разполага с гастроентерологично, вътрешно отделение, ортопедично и  хирургично отделение, лаборатория по образна диагностика и отделение по анестезия и интензивно лечение.

Отделения в МБАЛ Еврохоспитал

МБАЛ Еврохоспитал разполага с отделения по анестезиология и интензивна терапия, ортопедия, гастроентерология, хирургия и вътрешни болести. Отделението по вътрешни болести в Еврохоспитал разполага със сектори по хематология и ревматология, нефрология, кардиология и гастроентерология, с общо 54 легла. Към лечебното заведение са изградени 4 ендоскопски зали, в която се извършват технологични начини и изследвания за лечение на дрениране на кисти на задстомашната жлеза, ендоскопска екстракция на камъни от жлъчните пътища и ендоскопска ретроградна холангиопанкреатография. Анестезиологичното отделение е оборудвано с необходимата техника за поддържане и мониториране на на жизнените функции на пациентите. МБАЛ Еврохоспитал разполага с пет операционни зали, 38 легла в отделение хирургия и 39 е ортопедия. Болничните звена са оборудвани с специална модерна техника за тежки и средно тежки операции.

Гастроентерологично отделение към МБАЛ Еврохоспитал

В гастроентерологичното отделение към МБАЛ Еврохоспитал се извършва специализирана медицинска помощ на пациенти с заболявания на храносмилателната система. Отделението разполага с екип от професионалисти, изплолзващи модерна апаратура и най-съвременни методи. В отделението се извършват изследвания като: ендоскопска ретроградна холангеопанкреатография, езофагогастроскопия, тънкоиглена аспирационна биопсия, премaхване на полипи с аргон плазма, колоноскопия и полипектомии на стомаха.

Хирургично отделение в МБАЛ Еврохоспитал

В хирургичното отделение се извършват оперативни интервенции върху дебели и тънки черва, стомах, панкреаса, жлъчни пътища и черен дроб. МБАЛ Еврохоспитал е единствената в района клиника, която извършва безкръвни операции на черен дроб, дебело черво и премахване на жлъчен мехур. Лекарският екип на хирургичното отделение е представляван от: д-р Красимира Станева, д-р Петър Русев, д-р Нено Шопов, д-р Таню Славчев, д-р Иван Петлешков. Завеждащ на отделението е доктор Николай Белев, а Старша медицинска сестра - Славка Джанабедска.

Ортопедично отделение МБАЛ Еврохоспитал

В отделението по Ортопедия и травматология работи екип от специалисти, чиято цел е да предостави на пациента внимание и медицински грижи, отговарящи на европейските стандарти. С помощта на модерна апаратура, специалистите от МБАЛ Еврохоспитал, лекуват и диагностицират заболявания на опорно-двигателния апарат. В отделението по Ортопедия и травматология се извършва смяна на колянна и тазобедрена става, пластика на задна и предна кръстна връзка и ревизионно ендопротезиране. Отделението разполага с  39 болнични легла, зала за физиотерапия и 2 операционни зали. Наличието на зала за физиотерапия помага за скъсяването на периода за рехабилитация и спомага за бързото възстановяване на оперираните болни.

Образна диагностика в МБАЛ Еврохоспитал

Лабораторията по образна диагностика към МБАЛ Еврохоспитал е оборудвана с цветен компютърен томограф, дигитален мамограф и дигитален рентген. Началник на лабораторията е доктор Илияна Петрова. Работното време на лабораторията по образна диагностика е всеки делничен ден от 08:00 – 18:00 часа.

Медицински център Еврохоспитал разполага с микробиология, съвременна лаборатория, ултрамодерен сектор за образна диагностика, кръвна банка, аптека, дигитален мамограф, дигитален графично-скопичен рентгенов апарат. В центъра са разкрити кабинети по хематология, вътрешни болести, нефрология, нервни болести, гастроентерология, кардиология, ревматология, психиатрия, ортопедия и хирургия.

Лечебното заведение е оборудвано с модерна апаратура и в него практикуват екип от специалисти в различни профили от медицината. Част от предлаганите медицински услуги и интервенции са по направление на здравната каса.

Ключови думи:
Гастроентерологично отделение Пловдив, Хирургично отделение Пловдив, Ортопедично отделение Пловдив, Образна диагностика Пловдив, Медицински Център Пловдив, Гастроентерология Пловдив, отделение вътрешни болести Пловдив, ОАИЛ Пловдив, специалисти хирурзи Пловдив,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 30794 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории