ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Многопрофилни болници МБАЛ Елин Пелин
МБАЛ Елин Пелин
МБАЛ Елин Пелин
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Многопрофилни болници
населено място: София - област / Община Елин Пелин
Адрес: гр. Елин Пелин ул. Здравец 15
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС АПТЕКА КАРТА

МБАЛ Елин Пелин - Многопрофилна болница за активно лечение в град Елин Пелин

МБАЛ Елин Пелин е многопрофилна болница за активно лечение, извършваща висококачествена консултативно-диагностична дейност и болнично лечение в град Елин Пелин.

Многопрофилна болница за активно лечение Елин Пелин извършва болнично лечение и качествена консултативно -диагностична дейност в град Елин Пелин. Лечебното заведение разполага с Административно-стопански блок, Стационарен блок, Диагностично-консултативен блок и Аптека.

Административно-стопанският блок в МБАЛ Елин Пелин се състои от счетоводство, администрация, канцелария, информационно и икономическо звено. Оборудван е с компютри и програми за изпълнение на задачите, касаещи медицинските и финансовите анализи и отчети. В болнично заведение е изградена информационна система. Звеното разполага с кухненски блок, санитарен транспорт, паро-котелна станция и стерилизационна. Действащите отделения в стационарният блок са: физиотерапевтично, детско, нерологично и вътрешно. Диагностично-консултативният блок разполага с отделение по образна диагностика и с клинична лаборатория.

Физиотерапевтичното отделение разполага с 10 легла и прилага съвременни методи и лечение: лазертерапия, светлолечение, електролечение, акупунктура, индивидуални инхалации, Електросън и водолечение ( подводен духов масаж, вани и басейни ).

Детското отделение е многопрофилно и в него се лекуват деца до 18 годишна възраст. Назначението на лечение и консултативните прегледи на децата са ежедневието на педиатрите, практикуващи към МБАЛ Елин Пелин.

В неврологичното отделение се приемат и лекуват пациенти с заболявания като: епилепсия, мигрена, паркинсонова болест, множествена склероза, травматични, токсични, възпалителни и професионални заболявания, мозъчни инсулти и други проблеми.

Вътрешното отделение е оборудвано с 30 легла и разполага с интензивен сектор. В него, оказваме помощ на здравно осигурени и неосигурени пациенти от района, както и на граждани от цялата страна. В отделението се лекуват заболявания на сърдечно-съдови декомпенсации, сърдечно-съдовата система, ендокринни заболявания, заболявания на храносмилателната система и белодробни заболявания.

В отделението по образна диагностика се извършват доплерова и ехографска диагностика на сърдечно-съдови и коремни заболявания, конвенционални рентгенови изследвания и скенер. Специалистите, работещи в отделението, притежават висока квалификация и доказани възможности.

В клиничната лаборатория се извършват групи изследвания, като част от тях са фибринолиза и кръвосъсирване, хематологични, урина, ликворна диагностика, клинично-химични, серологични, вирусологични. Всички пациенти, лекувани в клиниката се изследват в клинична лаборатория.

Мисията на здравното заведение е да оказваме достъпна и качествена стационарна помощ, да укрепваме и възстановяваме здравето на населението, да повишим качеството на живот и най-вече да снижим смъртността и  заболеваемостта.

Ключови думи:
многопрофилна болница активно лечение Елин Пелин, активно лечение Елин Пелин, консултации заболявания Елин Пелин, диагностика заболявания елин пелин, болнично лечение Елин Пелин, лечение заболявания Елин Пелин, лекари специалисти Елин Пелин, аптека лекарства Елин Пелин, аптека медикаменти Елин Пелин, аптека болница Елин Пелин, аптека многопрофилна болница Елин Пелин,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 16868 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории